Onze kinderen gaan heel graag naar Sportstuif. Veel verschillende activiteiten. En in de vakanties leuke uitjes. Er is altijd iets te doen.

Michelle Michelle
5 /5
bij Google reviews

Lasergamen, verjaardag vieren & peutergym! Week 16- 2024

Het was weer een bruisende week vol avonturen en plezier bij Sportstuif Gemert & Beek en Donk! Van spannende lasergames tot verstoppertje spelen in de regen, en van peutergymlessen tot bootcamp clinics, er was voor ieder wat wils. Lees hieronder meer over onze belevenissen van deze week!

 

Maandag 15 april

Vandaag reden we vanuit het schoolplein direct naar Sportstuif Beek en Donk. Hier kregen we een paar stukjes fruit en een verfrissend glaasje drinken. Hierna namen we even plaats aan de tekentafel, maar al snel was het tijd voor de activiteit van de dag waarvoor we naar Beek en Donk waren gereden: lasergamen. We mochten namelijk de gloednieuwe lasergameset uitproberen. Dit was supergaaf en leuk! De tijd vloog voorbij deze middag.

  

Dinsdag 16 april

In de stromende regen stonden we wederom op de schoolpleinen om de kinderen op te halen. Het was schuilen voor de buien deze dag, maar met een beetje timing brachten de meesten van ons het er toch nog droog vanaf. Alleen onze collega Luc was wel tot op zijn onderbroek nat geworden, oeps…!

Ondanks de aanhoudende regen kregen we de kinderen niet naar binnen. Er werd enthousiast buiten gevoetbald en toen het even droog was, speelden we met z’n allen trefbal. Iedereen deed superfanatiek mee, dus ze hadden wel een koekje verdiend. Vervolgens werd er nog gekleurd en verstoppertje gespeeld door de kinderen. Zo kwam er een einde aan deze regenachtige dag.

Woensdag 17 april

’s Ochtends om half 10 stonden er weer twaalf springerige peuters klaar voor hun laatste peutergymles van deze zes lessenreeks. Ze mochten de bal in de goal schieten bij onze collega Don, die de laatste weken heeft geholpen met de peutergymlessen. Dit was natuurlijk heel leuk om te doen voor de peuters. Ook werd er samen met papa of mama en een noodle gespeeld. Als afsluiting deden we samen nog de apenstopdans, waarna we door de tunnel mochten kruipen en het enige echte peutergymdiploma mochten ontvangen!

Het volgende blok van de peutergym staat al even online en zit al bijna vol! Daarom zijn wij van plan een extra tijd toe te voegen, dus houd samenbijsportstuif.nl in de gaten.

In de middag had Don een hartstikke leuke middag samen met een kindje van de BSO bij Sportstuif Beek en Donk. Ze deden daar samen schatzoeken; dat was erg leuk en spannend! Ondertussen gaf Lisa een kinderfeestje op onze eigen BSO in Gemert. Er waren leuke activiteiten gekozen door onze jarige job. We begonnen het feestje met knotshockey. Hierna deden we twee rondes van lasergamen met tussendoor een pauze voor wat lekkers en wat te drinken. Tot slot deden we nog trefbal. Onze feestgangers bleken niet van suiker te zijn en gingen gewoon door, ook al regende het wat. Het was een geslaagd feestje, want de jarige job was blij!

Donderdag 18 april

Vandaag was de officiële eerste dag voor twee kinderen. Hierdoor begint er op de donderdag ook al een leuk groepje te vormen. We begonnen de middag met een potje voetbal in het zeldzame zonlicht van deze week. Vervolgens speelden we een potje jeu de boules. Op verzoek deden we vervolgens nog samen verstoppertje; hierbij werden weer een aantal nieuwe goede verstopplekken gevonden!

Een superdag voor een eerste dag bij Sportstuif!

  

Vrijdag 19 april

In de ochtend gaven Marieke en Lisa een bootcampclinic in de sportzaal bij Molenbroek voor de Koningsspelen van OBS ’t Einder. Er waren drie enthousiaste groepen kinderen die fanatiek alle opdrachten uitvoerden. Het is voor ons ontzettend leuk om zoiets te organiseren voor een school!

Naast dat we vanaf de middag ook de BSO draaiden, hadden we om half 3 weer een kinderfeestje! Deze keer deden we knotshockey, voetbal en de escaperoom. Ook werd er natuurlijk nog gezongen voor de jarige en zo was het een geslaagde dag.

 

Volgende week start de meivakantie. Er staan hele leuke activiteiten op het programma, wij kunnen niet wachten! Tot volgende week en voor degene die op vakantie gaan; fijne vakantie!



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches