Een sfeervolle BSO waar sport en spel volop aan bod komen. Veel activiteiten maar ook een plek waar onze dochter tot rust kan komen na een dag school. Enthousiaste medewerkers die betrokken zijn bij de kinderen en op een fijne laagdrempelige manier te werk gaan

Elke Elke
5 /5
bij Google reviews

Herfstvakantie activiteit bij HC Gemert! Week 43 – 2023

In de herfstvakantie heeft HC Gemert een vakantie activiteit georganiseerd voor leden van 6 t/m 13 jaar. Hier heeft Sportstuif ook verschillende activiteiten verzorgd, benieuwd naar de activiteiten? Lees dan snel verder!


De dag begon al vroeg, 70 kinderen druppelden één voor één binnen. Om 10:00 uur waren alle kinderen aanwezig en zijn we begonnen met een openingsdans. Na de openingsdans is de grote groep opgesplitst in 2 kleinere groepen. De jongere kinderen mochten beginnen met de hockey activiteiten en de oudere kinderen mochten beginnen met de activiteiten van Sportstuif. Om 12:30 uur kregen de kinderen een lunch, verzorgd door HC Gemert en daarna wisselden de groepen van activiteiten. Na de middag mochten de oudere kinderen dus deelnemen aan de hockey activiteiten en de jongere kinderen mochten deelnemen aan de activiteiten van Sportstuif!


Sportstuif had verschillende spellen uitgezet, twee spellen in het teken van hockey en nog 3 andere soorten spellen. De kinderen hebben bij Sportstuif knotshockey gedaan, 1 tegen 1 hockey, levend kwartet, pionnetjesdans en trefbal. Dit zijn spellen die we ook op een normale Sportstuif middag doen!

 

Benieuwd geworden naar Sportstuif? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons via het contactformulier. Dan helpen wij je graag verder!

   

      



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches