Een sfeervolle BSO waar sport en spel volop aan bod komen. Veel activiteiten maar ook een plek waar onze dochter tot rust kan komen na een dag school. Enthousiaste medewerkers die betrokken zijn bij de kinderen en op een fijne laagdrempelige manier te werk gaan

Elke Elke
5 /5
bij Google reviews

Gratis activiteiten op woensdagmiddag! Week 39-2023

Ondanks dat de BSO haar deuren nog niet heeft geopend, zijn wij wel al druk bezig met het organiseren van activiteiten voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Gemert-Bakel. Voor de zomervakantie zijn de eerste gratis activiteiten georganiseerd, dit waren lasergamen en archery tag! Twee drukbezochte activiteiten. De middag begon met een warming-up spel, daarna begonnen we aan de activiteit, tussendoor wat ranja drinken en fruit eten en snel weer door met de activiteit. Kinderen van OBS ’t Einder, Het venster, de Berglaren en Petrus dondersschool hebben toen al kennis gemaakt met Sportstuif.

   

Na de zomervakantie stonden er weer nieuwe gratis activiteiten op het programma. Dit keer waren het lacrosse en een voetbaltoernooi! Voor velen was lacrosse een onbekende sport, maar toch waren er enkele kinderen die een poging wilden wagen. We zijn begonnen met de basis en uiteindelijk hebben we zelfs een wedstrijdje kunnen spelen. Een week later stond het voetbaltoernooi op het programma, de eerste reactie ‘’een beetje raar voetbal bij de hockeyclub’’. Dat is natuurlijk even wennen, maar bij Sportstuif komen veel sporten aan bod, zo dus ook voetbal. Toen duidelijk was dat het geen foutje was en alle kinderen aanwezig waren kon het toernooi beginnen. Alle teams waren gewaagd aan elkaar, de finale is zelfs geëindigd in een gelijkspel. We sloten af met één groot partijtje. Ook dit waren weer super leuke middagen, waarbij nu ook kinderen van de Samenstroom, het Kleinerf en de Bakelaar kennis hebben gemaakt met Sportstuif.

Benieuwd naar welke activiteiten er in oktober op de planning staan? Kijk dan snel op www.samenbijsportstuif.nl

   



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches