Onze 2 kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar de sportstuif.
Er werken allemaal lieve medewerkers die iedere week wel weer wat leuks bedacht hebben om met en voor de kinderen te doen.
Van spelen in de speeltuin - knutselen - spelletjes tot lekker genieten van een ijsje.

De Wit De Wit
5 /5
bij Google reviews

Eerste kinderfeestje bij Sportstuif Gemert! Week 37 - 2023

Afgelopen week hebben we het eerste kinderfeestje bij Sportstuif Gemert gevierd! Bij Sportstuif is bijna alles mogelijk, zo ook je kinderfeestje vieren. Hierbij worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de jarige Job en de andere feestgangers. Deze keer stonden boksen, lasergamen en knotshockey op het programma.

Nadat alle cadeautjes thuis al uit waren gepakt, zijn de jongens en meiden van het kinderfeestje naar Sportstuif gekomen om hier de vette activiteiten te gaan doen. We zijn begonnen met boksen, hier mochten de kinderen oefenen met schoppen en slaan op het stootkussen. Voor veel kinderen de eerste keer, maar het ging al super goed. Daarna zijn we door gegaan met lasergamen! In en om het gebouw van HC Gemert mochten de kinderen proberen elkaar af te schieten. De tijd vloog voorbij, maar uiteindelijk kan er maar één team de winnaar zijn en dat was vandaag team Rood! Na het lasergamen hadden was het tijd voor een korte pauze met een lekker glaasje ranja en een zakje chips.

Nadat alle kinderen weer bijgekomen waren van het lasergamen en boksen, zijn we begonnen aan de laatste activiteit: Knotshockey. De jarige Job mocht de teams verdelen, nadat hij dit zorgvuldig had gedaan begon de wedstrijd! Iedereen gebruikte zijn of haar laatste energie om alles te geven tijdens het knotshockey, het ging gelijk op. Deze keer won team blauw meet 1-0!

Na alle activiteiten kregen alle kinderen nog een leuk cadeautje en zijn ze voldaan weer naar huis gegaan. Het was een super leuke middag!

Wil je ook graag een kinderfeestje vieren bij Sportstuif? Of wil je graag meer informatie? Ga dan naar www.samenbijsportstuif.nl

   

 



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches