Onze 2 kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar de sportstuif.
Er werken allemaal lieve medewerkers die iedere week wel weer wat leuks bedacht hebben om met en voor de kinderen te doen.
Van spelen in de speeltuin - knutselen - spelletjes tot lekker genieten van een ijsje.

De Wit De Wit
5 /5
bij Google reviews

Een kijkje in de week van Sportstuif Gemert! Week 44 – 2023

Helaas heeft Sportstuif Gemert haar deuren nog niet geopend, maar achter de schermen zijn we met veel verschillende dingen bezig! Benieuwd hoe een week voor Sportstuif Gemert eruit ziet? lees dan snel verder!

 

Maandag 30 oktober

Omdat Sportstuif Gemert nog niet open is, kijken we af en toe mee bij een andere vestiging. Vandaag waren we te vinden in Valkenswaard. Hier hadden ze vandaag 35 kindjes! Eerst zijn we de kinderen op gaan halen bij de scholen. We moesten naar 11 verschillende scholen, dus een flinke route. Tussendoor werden de kindjes steeds afgezet op de BSO, hier konden ze alvast lekker gaan spelen. om 15:45 uur waren alle kindjes opgehaald op de scholen en waren we terug op de BSO. Hier zijn we gezellig met alle kindjes fruit gaan eten. Helaas was het niet zo’n mooi weer vandaag, dus hebben we binnen spelletjes gedaan! Op aanvraag van de kinderen hebben we met de oudere kinderen het spel Weerwolven van wakkerdam gedaan en met de jongere kinderen hebben we museumwachtertje gedaan! De middag vloog voorbij, voordat ik het wist was het alweer tijd om naar huis te gaan.

 

Dinsdag 31 oktober

Vandaag mochten we een keer op bezoek bij Sportstuif Asten NWC. Hier hadden ze vandaag 40 kindjes, maar hoefden we maar naar 7 verschillende scholen. Dat scheelt wel iets met gisteren … 😉 In Asten zijn de scholen iets eerder uit, dus waren we ook iets eerder terug van het ophalen. Dit betekent dus ook dat we eerder fruit kunnen gaan eten! Helaas was het ook vandaag niet zo’n mooi weer, maar de echte fanatiekelingen zijn toch in de regen buiten gaan spelen. We zijn vandaag begonnen met vrij spelen, daarna mochten de kinderen kiezen of ze buiten mee gingen voetballen of dat ze binnen mee gingen doen met de speurtocht. Na 45 minuten zijn we gestopt met de spelletjes, want er moest ook nog een verjaardag gevierd worden! Na de verjaardag werden de eerste kindjes alweer opgehaald en zat de middag er weer snel genoeg op.

 

Woensdag 1 november

Zoals elke woensdag stond er vandaag weer een gratis activiteit op de planning voor Sportstuif Gemert, dus vandaag mochten we onze deuren weer een keer openen! De activiteit die vandaag op de planning stond was een Escape room! Bij onze escape room kregen de groepjes met kinderen verschillende enveloppen met opdrachten erin. Dit konden fysieke opdrachten zijn, opdrachten op papier of raadsels. Alle groepjes kinderen zijn net op tijd weten te ontsnappen uit de escape room! Alle kinderen hebben weer een super leuke middag gehad!

Wil je ook graag een keer meedoen met onze gratis activiteiten? Kijk dan snel op de volgende link voor welke activiteiten je jezelf nog aan kunt melden!

   

 

Donderdag 2 november

Omdat een BSO alleen in de middag geopend is, hebben onze PM’ers overdag ook andere taken! Zo zijn wij deze ochtend wezen helpen bij de vitaliteitschecken bij de gemeente Geldrop-Mierlo. Hier hebben we de vitaliteit van de medewerkers van de gemeente Geldrop-Mierlo gecontroleerd en adviezen gegeven, want niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen in gezond leven erg belangrijk!

Vandaag zijn we niet bij een andere BSO wezen kijken, maar zijn we bezig geweest met wat voorbereidingen voor de opening van de BSO. Zo hebben we berichten gepost op onze instagram en facebook pagina, zijn we bezig geweest met het maken van puzzels voor activiteiten op de BSO en zijn we bezig geweest met alle belangrijke protocollen. Een drukke middag op ons kantoor in Asten vandaag!

 

Vrijdag 3 november

Vandaag was het voor Sportstuif Gemert een wat drukkere dag. Er waren namelijk twee rondleidingen gepland! Steeds meer ouders leren Sportstuif kennen in Gemert, wat natuurlijk super goed nieuws is. Tijdens een rondleiding laten we je onze mooie locatie zien en vertellen we je alles over onze BSO. Ook is een rondleiding een fijn moment voor ouders om alle vragen te stellen die ze nog hebben, onze PM’ers kunnen u meteen antwoord geven op alle vragen. Tussendoor hebben we vandaag twee hele mooie puzzels gemaakt die we later bij een speurtocht of andere activiteiten kunnen gebruiken! Helaas moeten we nog even wachten voordat Sportstuif Gemert officieel open mag… hopelijk gebeurd dit snel, want wij zijn er helemaal klaar voor!



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches