Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5 /5
bij Google reviews

De flexibiliteit van Sportstuif! Week 42 - 2023

Zoals je wellicht in de vijf voordelen van Sportstuif al hebt kunnen lezen, is Sportstuif erg flexibel op verschillende gebieden. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder!

 

1. Contracten

Sportstuif is erg flexibel in het aanbieden van opvang. Daarom hebben we verschillende contracten, waaronder een flexibel contract. Wanneer je alleen op studiedagen of in vakanties opvang nodig hebt, kun je gebruik maken van dit contract. Je betaald geen maandelijks bedrag, maar alleen de momenten wanneer je gebruik maakt van de opvang. In de vakanties neem je opvang af per dagdeel, dus dan betaal je óf voor de hele dag, óf alleen voor de ochtend, óf alleen voor de middag.

 

2. Flexibele dagen afnemen

Verder is Sportstuif ook ideaal voor mensen met een wisselend werkrooster. Het is dan vaak lastig om een vaste dag in de week af te nemen, daarom is dat bij Sportstuif niet nodig. Bij Sportstuif kun je ook een contract voor 1 dag in de week afnemen. Hierbij kun je aan het begin van de maand doorgeven wanneer je opvang nodig hebt, zo kan Sportstuif hier rekening mee houden met het ophalen van de kinderen. Ook is het bij ons mogelijk om een contract voor 1x per 2 weken of 1x per 4 weken af te nemen. Heeft u 1 week geen opvang nodig en de andere week juist 2x? Geen probleem, ook dit is mogelijk!

 

3. Sport- en spelactiviteiten.

Sportstuif is niet alleen flexibel in de contracten, maar ook in het organiseren van de sport- en spelactiviteiten. We proberen zoveel mogelijk buitenactiviteiten met de kinderen te doen, zoals trefbal, tikkertje, archery tag, voetbal etc. Maar helaas komt het wel eens voor dat het zo hard regent, dat we niet naar buiten kunnen. Onze medewerkers zijn heel creatief in het bedenken van leuke sport- en spelactiviteiten voor binnen. Zo kunnen de kinderen alsnog lekker blijven bewegen na school, ondanks het slechte weer!

 

4. Afmelden

Het kan ooit voorkomen dat er een opvangdag gepland staat, maar dat er iets tussen is gekomen waardoor de opvang niet meer nodig is. Bij ons is het tot 9:00 uur op de dag zelf mogelijk om de kinderen af te melden en hiervoor ruiluren te krijgen. Deze ruiluren kunnen tot een jaar later altijd op andere momenten ingezet worden!

 

Benieuwd geworden naar Sportstuif? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons via het contactformulier. Dan helpen wij je graag verder! 



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches