Een plek waar de kinderen ook na school actief bezig worden gehouden door enthousiaste medewerkers met een sportieve achtergrond!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Carnavals vakantie met leuke uitstapjes naar Hemelrijk en Jump Square! Week 7 - 2024

De eerste vakantie voor Sportstuif Gemert. Omdat er bij Sportstuif nog niet zoveel kindjes zitte  waren we niet elke dag geopend in de vakantie, daarom een iets kortere blog deze week. Wel hebben we super gave activiteiten gedaan en zijn we op leuke uitstapjes geweest! Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder..

 

Maandag 12 februari

Vandaag was het de allereerste vakantiedag bij Sportstuif Gemert. Tijdens vakanties en op studiedagen plannen wij vaak extra leuke activiteiten en uitjes. Dit doen we vaak samen met andere Sportstuif-vestigingen! Zo kwam vandaag Dominique van Sportstuif Beek en Donk langs. Nadat we 's ochtends wat fruit hadden gegeten en boterhammen hadden gesmeerd voor de middag, vertrokken we richting Volkel. Het ontzettend leuke uitstapje naar BillyBird Park Hemelrijk stond op het programma.

We begonnen met spelen in de piraten indoor speelhal. Daarna pauzeerden we even onder het genot van een boterham en wat ranja, voordat we doorgingen naar de ballenfabriek en het kinderland. We sprongen op trampolines, schommelden samen en maakten ontelbare rondjes in de botsauto's. Voor we het wisten was het alweer tijd om terug te gaan naar de BSO, waar we de dag afsloten met een heerlijk koekje. Wat was het een geslaagde en gezellige dag!

   

 

Dinsdag 13 februari

De tweede dag van de vakantie was aangebroken en omdat Sportstuif Beek en Donk gisteren bij ons langs was geweest, was het nu onze beurt om naar Beek en Donk te gaan. Vandaag stonden er wederom leuke activiteiten gepland. Er mocht eerst vrij gespeeld worden en dit begon met verstoppertje en een potje tafelvoetbal. Na het eten van wat stukjes fruit en het drinken van wat ranja stond er een bingo op het programma. Hier waren leuke prijzen te winnen dus er werd zeer fanatiek meegedaan.

Rond het middaguur werden de tosti-ijzers aangezet en werd iedereen verwend met een lekkere tosti als lunch. Hier dronken we ook nog eens een glaasje Fristi of sinaasappelsap bij. Wat een feest! Hierna werden de jump-sokken aangetrokken en stapten we in de blauwe Sportstuif-auto's om naar Jump-Square Eindhoven te rijden. In dit trampolinepark konden we ons goed uitleven. Er werden salto’s gemaakt, over blokken gesprongen en je kon een ninja-parcours afleggen. Dit was super leuk!

Eenmaal terug op de BSO in Beek en Donk aten we een koekje en was het tijd om terug naar Gemert te gaan. Hier werd er nog wat gevoetbald totdat iedereen was opgehaald en er een einde aan de dag kwam.

   

 

Wist je dat... 

We aankomende week op woensdag 21 februari een open dag hebben? Je kunt dan tussen 14:00 en 16:00 uur langs komen bij Sportstuif Gemert om een kijkje te nemen op de BSO. Kinderen kunnen in de tussentijd lekker spelen en meedoen met alle activiteiten die klaargezet zijn. Aanmelden voor de open dag is mogelijk via www.samenbijsportstuif.nl



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches