Fantastische BSO waar kinderen zichzelf kunnen zijn, maar vooral ook hun energie kwijt kunnen en kennis maken met allerlei sport(activiteiten).

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

WK-voetbal, pietenpret & Kasteel van Sinterklaas! Week 48 - 2022

Een week met veel gethematiseerde activiteiten rondom het WK-voetbal en Sinterklaas. Pakjesavond komt er aan waardoor de kinderen razend enthousiast én heel benieuwd zijn welke cadeautjes zij van Sinterklaas gaan krijgen!

Maandag
Vandaag zijn we de week weer goed gestart. Na de laatste voorbereidende taken stond in de middag gooien en mikken centraal. Tijdens het spel ‘Kubb’ is het de bedoeling om met houten stokken de houten torens van je tegenstander om te gooien. Wie de ‘koning’ om weet te gooien wint! Belangrijk hierbij is dat je goed moet mikken want de torens staan goed verspreid.


Dinsdag
Vandaag stond in het teken van het WK voetbal! De laatste groepswedstrijd van het Nederland elftal stond om 16.00 uur op de planning. Een perfecte tijd om samen met de kinderen naar de wedstrijd te kijken. Natuurlijk niet voordat de kinderen de uitslag hadden voorspelt en een sportieve activiteit in het WK-thema hadden gespeeld!


Woensdag
We blijven met onze activiteiten van thema naar thema gaan. Vandaag organiseerde Leef! Deurne pietenpret in sporthal de Kubus! Als warming-up hebben we het populaire spel ‘De vloer is lava’ gespeeld!. Tijdens de pietenpret kwamen tal van activiteiten kwamen aan bod. Over daken lopen, klimmen, pakjes van A naar B brengen en hindernissen trotseren! Aan het einde van de dag konden Sint & Piet natuurlijk niet ontbreken en kregen de kinderen een pietendiploma met wat lekkers.
  

Donderdag
Vandaag was de eerste werkdag van Kim van Tulden! Na een korte uitleg over Sportstuif en een eerste kennismaking hebben we een goede start gemaakt.
De activiteit van vandaag werd op het allerlaatste moment nog gewijzigd. Sportstuif Venray SV had kaartjes voor het Kasteel van Sinterklaas in Helmond! De kinderen kregen van ‘wegwijspiet’ een grote rondleiding door het Kasteel. Zo zijn we langs postpiet, de keukenpieten, de pakjeskamer en de werkkamer van Sinterklaas geweest!
  

 

Vrijdag
Op vrijdag hebben wij nog geen kinderen. De dag hebben we goed besteed om elkaar beter te leren kennen. Door het spelen van het ‘kernwaardenspel’ zijn we van elkaar te weten gekomen wat we beide belangrijk vinden in het samenwerken met elkaar. Hierdoor hebben we een goed gesprek kunnen voeren over de overeenkomsten en verschillen tussen ons.



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches