Een super leuke BSO, waarbij de aandacht ligt op sport en spel activiteiten voor basisschoolkinderen in gemeente Deurne! Enthousiast team met aandacht voor het kind!

Judy Verbaarschot Judy Verbaarschot
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Superbal, bezoek aan het huis van Nicolaas & Knotshockey! Week 46 - 2022

Maandag
Nadat ze uit school kwamen hadden kinderen nog veel energie over vandaag. Hierom stond vandaag de activiteit in het teken van uithoudingsvermogen. De kinderen zij onderworpen aan reactiespellen waarbij flink gerend werd. Op aanwijzingen van stagiaire Amy renden de kinderen van pion naar pion. Soms werden de kinderen gefopt en moesten zij twee keer naar dezelfde pion rennen! Vermoeid maar voldaan met veel plezier gingen we terug naar binnen. Daar hebben we een start gemaakt om een verlanglijstje te maken voor Sinterklaas. We zijn 3 weken geleden gestart met de BSO en de kinderen willen graag nog meer materiaal om mee te spelen.

Dinsdag
Vandaag kwam Pim van Sportstuif Venray SV mij helpen. Heel erg prettig, want daardoor kunnen we nu op dinsdag zelf de kinderen op school ophalen! De groep groeit snel op dinsdag. Afgelopen week waren er 5 kinderen, deze week werd dat al verdubbeld naar 12 kinderen! Drie kinderen kwamen namelijk voor een proefmiddag naar de BSO om te ervaren of ons naschoolse aanbod bij hun past. Wat denk je? Alle drie komen ze vanaf komende week wekelijks naar onze opvang toe!

De activiteit was Superbal. Deze activiteit lijkt op het welbekende ‘iemand is hem, niemand is hem’. Hierbij ging het om het ontwijken van de bal. Werd je toch geraakt? Dan moest je goed opletten wie jouw afgooide, want…. Als diegene afgegooid werd mocht jij weer terug in het spel!
 

Woensdag
Vandaag waren er helaas geen inschrijvingen voor de woensdagmiddagactiviteit. Hierdoor hebben we de dagplanning omgegooid en zijn we naar het Huis van Nicolaas gegaan in Weert. Hier hebben we een kijkje genomen in het huis van Nicolaas. Zo zijn we bij de pietenschool, de pietengym, de kookpieten, de slaapkamer van Nicolaas en de feestzaal geweest. In de feestzaal vertelde Nicolaas over de feestavond, want Nicolaas en zijn pieten komen al 20 jaar in het Huis van Nicolaas in Weert!
Wil je meedoen met Archery Tag tijdens de woensdagmiddagactiviteit op woensdag 23 november? Meld je dan snel aan via deze link! De woensdagmiddagactiviteit vindt plaats van 13.30 – 14.30 uur.  
  

Donderdag
De activiteit van dinsdag is zo goed bevallen dat de kinderen vandaag weer Superbal wilden spelen! Dit hebben we daarom zeker gedaan. Nadat deze activiteit klaar was zijn we nog niet gestopt. De kinderen vonden het super tof om nog knotshockey te doen. Na de sportieve activiteiten was er nog tijd om een gezelschapsspel te spelen en te tekenen.
 

Vrijdag
Het einde van de week is weer daar. Na een week vol sportieve activiteiten is het tijd voor een terugblik en natuurlijk een vooruitblik! Wat staat er komende week allemaal op de planning? Het is een tijd waar veel samen komt. Sinterklaas is in het land, het WK voetbal begint maandag en over 2 weken begint Kim met werken bij Sportstuif Deurne Aventurijn!
Weet jij al wie we zijn en wat we doen? Houd onze socials goed in de gaten. We nemen je mee door onze locatie, we laten zien hoe tof ons activiteitenprogramma is en laten je kennis maken met het team van Sportstuif Deurne Aventurijn.



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches