Vanaf februari loop ik stage bij sportstuif Deurne. Hele leuke locatie, waarbij ik goede begeleiding, de samenwerking binnen dit team loopt dan ook heel soepel. Het blijft leuk om alle kinderen een enthousiaste en sportieve middag te bezorgen!

Lies Lies
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ted Verhoeven

"Mijn eigen enthousiasme voor sport en spel probeer ik dagelijks over te brengen aan alle kinderen"

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ted Verhoeven en ik ben werkzaam binnen LEEF, als buurtsportcoach. in de gemeente Deurne. Mijn werkzaamheden zijn heel variabel, zo sta ik elke ochtend gymles te geven op een van de basisscholen in Deurne. Daarnaast ben ik ook nog 4 middagen te vinden binnen bij Sportstuif Deurne of Venray. 

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Want wat is er nou leuker om twee ambities samen te voegen, namelijk sporten en kinderen. Zelf ben ik ook fanatiek bezig in de sport wereld. Ik voetbal namelijk bij SV Oostrum en je vindt me nog aantal dagen in de sportschool. Ook zijn er nog enkele racketsporten die ik leuk vind om te spelen, denk hierbij padel of squash.

Ik kijk er naar uit om met jullie leuke spelletjes te spelen maar ook gezellig met zijn alle te gaan sporten. Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien bij Sportstuif!

Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Niels van Lieshout
Niels van Lieshout
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne

T 06-16195450
E info@sportstuif.nl