Bij de Sportstuif mogen de kinderen zijn wie ze zijn. Het kleine team kent mijn kinderen goed, we krijgen ook altijd goede terugkoppeling van hun middag daar. Maar de beste terugkoppeling is dat de kinderen graag gaan en in de vakantie ook vragen om een dagje sportstuiven!

Martha Hoebens Martha Hoebens
5 /5
bij Google reviews

Nieuws

De scholen zijn weer begonnen!

Lees verder...

De zomervakantie staat weer voor de deur!

Lees verder...

We kunnen weer van start!

Na bijna acht weken was het gisteren eindelijk zo ver, we konden weer van start! Wij hebben alle kinderen en ouders erg gemist...

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Lees verder...

De carnavalsvakantie bij Sportstuif Deurne!

In de carnavalsvakantie stonden er weer veel sportieve activiteiten op het programma...

Lees verder...

De kerstvakantie bij Sportstuif Deurne

In de eerste week van de kerstvakantie bij Sportstuif Deurne hadden we van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde een actieve week te worden! ...

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif Deurne!

Wist u dat Sportstuif Deurne een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet?

Lees verder...

De week van Sinterklaas

Vrijdag 29 november lagen er overal mandarijnen met de namen van alle kinderen en een groot cadeau in het midden. De geknutselde schoentjes waren nog leeg.. bij het gezamenlijk uitpakken bleken we TipToi te hebben gekregen, super gaaf! We gingen snel de gymzaal in om te oefenen voor onze pietendiploma. Zouden we er één verdienen? Jawel hoor, na het gymmen vonden we in de kleedkamers voor iedereen een pietendiploma. Bovendien waren onze schoentjes ook ineens gevuld met pepernoten! We hebben een heel gezellige middag gehad.

Maandag 2 december lagen alle schoentjes gevuld, en weer zat er voor iedereen een mandarijntje bij...

Lees verder...

Sportdag herfstvakantie

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag was een feit. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif. Maandag in de herfstvakantie was het dan eindelijk zo ver! Alle Sportstuif vestigingen reden ‘s ochtends vroeg met volle Sportstuif busjes naar voetbalvereniging NWC, de BSO locatie van Sportstuif Asten.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal. Dagelijks worden er bij onze kinderopvang verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Lees verder...
 

 

Media

Ons team

Marijn Krimpenfort
Marijn Krimpenfort
Niels van Lieshout
Niels van Lieshout
Lies van de Laar
Lies van de Laar
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Maartje Derix
Maartje Derix
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne

T 06-16195450
E info@sportstuif.nl