Onze dochter is altijd vol verhalen over wat ze die dag allemaal weer voor spellen in de gymzaal heeft gedaan. Ze vindt dat we haar altijd te vroeg komen halen. Ze heeft mede dankzij Sportstuif qua moteriek en sportiviteit flinke stappen gemaakt. Ze verbaasd ons zo nu en dan weer met een kunstje. Ze ging meteen in groep 1 naar BSO, nog best spannend, maar voelt zich er nu helemaal thuis met de lieve, grappige en soms gekke juffrouwen en meesters :)

Fabian Fabian
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Davy Althuizen

"Het doet me goed kinderen plezier te zien maken, waarbij ze ook nog is lekker in beweging zijn!"

Hallo allemaal!

Mijn naam is Davy Althuizen en ik ben sinds juni 2021 werkzaam bij Sportstuif in Deurne. Vanaf september ben ik hier zelfs 5 dagen in de week te vinden. Naast de BSO verzorg ik ook nog pleinspelen en spellessen op scholen.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook altijd met sport bezig. Zo voetbal ik al van kleins af aan en ga ik ook graag een potje tennissen. Ik vind het leuk om deze passie voor sport over te brengen aan andere. Daarnaast vind ik het erg leuk om bezig te zijn met kinderen. Ik heb er dan ook erg veel zin in om samen met de kinderen plezier te maken in combinatie met leuke (sportieve) activiteiten!

Tot snel!

Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Niels van Lieshout
Niels van Lieshout
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne

T 06-16195450
E info@sportstuif.nl