Mijn dochter vindt het elke keer weer een feest om te komen spelen!

Inge Inge
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Combibal, superbal, inktvistikkertje, Pokémontrefbal en multibal - week 2 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2 van maandag 10 januari tot en met vrijdag 14 januari speelden we de volgende activiteiten: Combibal, superbal, inktvistikkertje, Pokémontrefbal en multibal. Lees je mee?

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Deurne! Week 52 & week 1 - 2021/2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 52 en week 1 van maandag 27 december tot en met vrijdag 7 januari speelden we de volgende activiteiten: de vloer is lava, levend mens erger je niet, het 5 matten spel en ringen zwaaien. Lees je mee?

Lees verder...

Ringhockey, het pizzaspel, eigen bowlingbaan en springkussen - week 51 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december speelden we de volgende activiteiten: ringhockey, het pizzaspel, hadden een springkussen en bouwde onze eigen bowlingbaan. Lees je mee?

Lees verder...

kerstboomestafette, piratenkooi, vijfmatten spel en appelflappen bakken - week 50 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december speelden we de volgende activiteiten: kerstboomestafette, piratenkooi, dikkemattenspel, vijfmatten spel en appelflappen bakken. Lees je mee?

Lees verder...

10 tellen in de rimboe, ringhockey, jagerbal en pizzaspel - week 49 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december speelden we de volgende activiteiten: 10 tellen in de rimboe, ringhockey, jagerbal en het pizzaspel. Lees je mee?

Lees verder...

Pietengym, Apenkooi, pepernoten bakken, magische piet en stoombootkooi - week 48 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december speelden we de volgende activiteiten: pietengym, apenkooi, pepernoten bakken, magische piet en stoombootkooi. Lees je mee?

Lees verder...

Piratenkooi, hockey/voetbal, WeJump, WipeOut en kwartet - week 47 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november speelden we de volgende activiteiten: piratenkooi, hockey en voetbal, We Jump, WipeOut en kwartet. Lees je mee?

Lees verder...

Het Mac Donalds spel, Angry Birds, ringhockey en lasergamen - week 46 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 15 november tot en met vrijdag 19 november speelden we de volgende activiteiten: Het Mac Donalds spel, Angry Birds, ringhockey en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Honkloopspel, vloer is lava, verstoppertje, Pokémontrefbal & levend memory - week 45 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november speelden we de volgende activiteiten: honkloopspel, vloer is lava, verstoppertje in het park, Pokémontrefbal en levend memory. Lees je mee?

Lees verder...

Stand in de mand, superbal, keeperstrefbal, steen papier schaar tikkertje - week 44 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november speelden we de volgende activiteiten: Stand in de mand, superbal, keeperstrefbal, steen papier schaar tikkertje. Lees je mee?

Lees verder...

Zandbos, speeltuin Leonardus, kinderboerderij, spellenkermis en KidsPlaza! - week 43 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 43!

Lees verder...

Conditiecircuit, Chinese muur, Trefbal, koekjes bakken en apenkooi - week 42 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 42!

Lees verder...

Frisbee, vloer is lava/balanceerparcours, ringhockey, 3 op een rij en raak en haal - week 41 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 41!

Lees verder...

Sociaalbal, worteltrekken, 10 tellen in de rimboe, overlooptrefbal en pionnenroof - week 40 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 40!

Lees verder...

Monopolytrefbal, airhockey, James Bond spel, blokjesvoetbal en Nerf battle - week 39 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 39!

Lees verder...

Badminton, Super Mario, vijf matten spel en hoepeldans - week 38 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 38!

Lees verder...

Matjes trefbal, tien tellen in de rimboe en James Bond spel! week 37 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 37!

Lees verder...

De eerste week van het schooljaar! week 36 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 36!

Lees verder...

Zomervakantie 2021 bij Sportstuif Deurne! Week 30 t/m 35 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 30 t/m 35!

Lees verder...

De laatste week van het schooljaar! week 29 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 29!

Lees verder...

Een leuke fotoblog over week 28 - 2021!

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Bekijk dan snel de blog over week 28!

Lees verder...

Hakobal, eilandbal, super mario trefbal en nog meer! in week 26 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 26!

Lees verder...

Uitstapjes, Wipe-Out en buitenspelen in week 25 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 25!

Lees verder...

Warm weer en waterspelletjes! in week 24 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 24!

Lees verder...

Lasergamen, Zoo Veldhoven, de vloer is lava en memory! in week 23 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 23!

Lees verder...

Waterspelletjes, overlooptrefbal en chaosbal! Week 22 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 22!

Lees verder...

Piratenspel, verstopbingo, mc Donalds spel en dieren aaien in week 21 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 21!

Lees verder...

De vloer is lava, hoog springen en de woensdagmiddagactiviteit in week 20 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 20!

Lees verder...

Meivakantie bij Sportstuif Deurne! Week 18 - 19 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 18 en 19!

Lees verder...

Buiten spelen, ravijnenspel en nerf guns! in week 17 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 17!

Lees verder...

Opening BSO en heerlijk week in week 16 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 16!

Lees verder...

Vuurwerktikkertje, woensdagmiddag activiteit en hutten bouwen in week 15 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 15!

Lees verder...

Verstopbingo, makers en krakers en een bezoek aan de Speuldries in week 14 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 14!

Lees verder...

Archery tag, piratenspel, koken in de pot en nog meer spelletjes in week 13 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 13!

Lees verder...

Stoepkrijten, buiten spelen, pokémon tikkertje en nog veel meer in week 12 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 12!

Lees verder...

Klimmen, klauteren, rennen, springen en dansen in week 11 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 11!

Lees verder...

Voetbal, bakken en bouwen in week 10 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 10!

Lees verder...

Verstoppertje, buiten spelen en dieren voeren in week 9 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 9!

Lees verder...

Buiten spelen, hutten bouwen en spelletjes doen tijdens week 8 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 8!

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif in week 7 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 7!

Lees verder...

Een week vol sneeuwpret in week 6! - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 6!

Lees verder...

Klimmen, iemand is 'm niemand is 'm en creativiteit in week 5 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 5!

Lees verder...

Voetbal, airhockey, hutten bouwen en nog veel meer in week 4 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 4!

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 3 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 3!

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 2 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 2!

Lees verder...

Pizzaspel, 10 tellen in de rimboe en zoutdeeg creaties in week 1 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 1!

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Deurne!

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over de kerstvakantie!

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 51 - 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 51!

Lees verder...

Buiten spelen, bakken en boom versieren! - week 50 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 50!

Lees verder...

Het heerlijk weekje is gekomen! - week 49 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 49!

Lees verder...

Pietenpret, badmintonclinic, airhockey en nog veel meer! - week 48 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 48!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif!

Benieuwd naar wat voor activiteiten wij hebben gedaan tijdens de herfstvakantie? Lees dan nu snel de nieuwe blog!

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

Nieuw: Samen bij Sportstuif!

Lees verder...

De scholen zijn weer begonnen!

Lees verder...

De zomervakantie staat weer voor de deur!

Lees verder...

We kunnen weer van start!

Na bijna acht weken was het gisteren eindelijk zo ver, we konden weer van start! Wij hebben alle kinderen en ouders erg gemist...

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Lees verder...

De carnavalsvakantie bij Sportstuif Deurne!

In de carnavalsvakantie stonden er weer veel sportieve activiteiten op het programma...

Lees verder...

De kerstvakantie bij Sportstuif Deurne

In de eerste week van de kerstvakantie bij Sportstuif Deurne hadden we van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde een actieve week te worden! ...

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif Deurne!

Wist u dat Sportstuif Deurne een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet?

Lees verder...

De week van Sinterklaas

Vrijdag 29 november lagen er overal mandarijnen met de namen van alle kinderen en een groot cadeau in het midden. De geknutselde schoentjes waren nog leeg.. bij het gezamenlijk uitpakken bleken we TipToi te hebben gekregen, super gaaf! We gingen snel de gymzaal in om te oefenen voor onze pietendiploma. Zouden we er één verdienen? Jawel hoor, na het gymmen vonden we in de kleedkamers voor iedereen een pietendiploma. Bovendien waren onze schoentjes ook ineens gevuld met pepernoten! We hebben een heel gezellige middag gehad.

Maandag 2 december lagen alle schoentjes gevuld, en weer zat er voor iedereen een mandarijntje bij...

Lees verder...

Sportdag herfstvakantie

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag was een feit. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif. Maandag in de herfstvakantie was het dan eindelijk zo ver! Alle Sportstuif vestigingen reden ‘s ochtends vroeg met volle Sportstuif busjes naar voetbalvereniging NWC, de BSO locatie van Sportstuif Asten.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal. Dagelijks worden er bij onze kinderopvang verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Lees verder...
 

 

Media

Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Niels van Lieshout
Niels van Lieshout
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne

T 06-16195450
E info@sportstuif.nl