Bij de Sportstuif mogen de kinderen zijn wie ze zijn. Het kleine team kent mijn kinderen goed, we krijgen ook altijd goede terugkoppeling van hun middag daar. Maar de beste terugkoppeling is dat de kinderen graag gaan en in de vakantie ook vragen om een dagje sportstuiven!

Martha Hoebens Martha Hoebens
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Lasergamen,Tae-Kwando, Ringhockey en waterspelletjes - week 24 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 24 van maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juni speelden we de volgende activiteiten: Lasergamen,Tae-Kwando, Ringhockey en waterspelletjes. Lees je mee?

Lees verder...

Acrogym, Wipe Out, allesbal en diamantenroof - week 23 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 23 van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni speelden we de volgende activiteiten: Acrogym, Wipe Out, allesbal en diamantenroof. Lees je mee?

Lees verder...

Het boerderijspel, 10 tellen in de rimboe, midgetgolf en allesbal - week 22 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 22 van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni speelden we de volgende activiteiten: Het boerderijspel, 10 tellen in de rimboe, midgetgolf en allesbal. Lees je mee?

Lees verder...

Lasergamen, het Zandbos en Speuldries - week 21 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 21 van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei speelden we de volgende activiteiten: Lasergamen, het Zandbos en Speuldries. Lees je mee?

Lees verder...

Pizzaspel, chaosbal, evenement met springkussen en lasergamen - week 20 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 20 van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei speelden we de volgende activiteiten: Pizzaspel, chaosbal, evenement met springkussen en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Flessenvoetbal, beat the card, 10 tellen in de rimboe, zwaardtikkertje - week 19 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 19 van maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei speelden we de volgende activiteiten: Flessenvoetbal, beat the card, 10 tellen in de rimboe, zwaardtikkertje. Lees je mee?

Lees verder...

Meivakantie met leuke activiteiten en uitstapjes in week 17 en 18! - 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 17 en 18 van maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei. We hebben vanalles gedaan. Lees je mee?

Lees verder...

Multibal, woensdagmiddagactiviteit, Blokjesvoetbal, kreeftentikkertje en nerfbattle - week 16 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van dinsdag 19 april tot en met vrijdag 22 april speelden we de volgende activiteiten: Multibal, woensdagmiddagactiviteit, Blokjesvoetbal, kreeftentikkertje en een nerfbattle Lees je mee?

Lees verder...

Leeuwenkooi, Nerfbattle, het boerderijspel, parcours en cupcakes bakken - week 15 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 15 van maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april speelden we de volgende activiteiten: Leeuwenkooi, Nerfbattle, het boerderijspel, parcours en cupcakes bakken. Lees je mee?

Lees verder...

Batman en Robin, multibal, jagerbal en diamantenroof - week 14 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 14 van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april speelden we de volgende activiteiten: Batman en Robin, multibal, jagerbal en diamantenroof. Lees je mee?

Lees verder...

Ninja Warrior parcours, Reus Reus hoe laat is het, pionnenroof - week 13 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 13 van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april speelden we de volgende activiteiten: Ninja Warrior parcours, Reus Reus hoe laat is het en pionnenroof . Lees je mee?

Lees verder...

Stoepranden, voetbal, Leef! Deurne dag, hoepeldans - week 12 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 12 van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart speelden we de volgende activiteiten: Stoepranden, voetbal, Leef! Deurne dag, hoepeldans. Lees je mee?

Lees verder...

Klimparcours, puzzelen, levend stratego, Monkey Town, Angry bird en vies/lekker land - week 11 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 11 van maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart speelden we de volgende activiteiten: Klimparcours, puzzelen, levend stratego, Monkey Town, Angry bird en vies en lekker land . Lees je mee?

Lees verder...

Allesbal, slingertikkertje, vloer is lava, acrogym, het piratenschip - week 10 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 10 van maandag 7 maart tot en met vrijdag 11 maart speelden we de volgende activiteiten: Allesbal, slingertikkertje, de vloer is lava, acrogym en het piratenschip. Lees je mee?

Lees verder...

Carnavalsvakantie - week 9

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 9 van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart speelden we de volgende activiteiten: Pokemontikkertje, Just Dance, Apenkooi, Levend Stratego en puzzelen . Lees je mee?

Lees verder...

Pokémontikkertje, 10 tellen in de rimboe, Wipe Out, hoepeldans en de vloer is lava - week 8 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 8 van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari speelden we de volgende activiteiten: Pokémontikkertje, 10 tellen in de rimboe, Wipe Out, hoepeldans en de vloer is lava. Lees je mee?

Lees verder...

Het lijnenspel, allesbal, bowlen, 3 op een rij en het pizzaspel - week 7 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 7 van maandag 14 februari tot en met vrijdag 18 februari speelden we de volgende activiteiten: Het lijnenspel, allesbal, bowlen, 3 op een rij en het pizzaspel. Lees je mee?

Lees verder...

Angry Birds, XL games, Winterspelen en Chaosdoelenspel - week 6 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 6 van maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari speelden we de volgende activiteiten: Angry Birds, Xl games, Winterspelen en Chaosdoelenspel. Lees je mee?

Lees verder...

De makers en krakers, Pionnenroof, James Bond, Raak en haal - week 5 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 5 van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari speelden we de volgende activiteiten: de makers en krakers, pionnenroof, het James Bond spel en raak en haal. Lees je mee?

Lees verder...

Fiches challenge, Super Mario- trefbal, Wipeout en het Picturespel - week 4 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 4 van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari speelden we de volgende activiteiten: fiches challenge, Super Mario-trefbal, Wipeout en het Picturespel. Lees je mee?

Lees verder...

Het Mac Donalds spel, de Winkel van Sinkel en 10 tellen in de Rimboe - week 3 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3 van maandag 17 januari tot en met vrijdag 21 januari speelden we de volgende activiteiten: het MacDonalds spel, de Winkel van Sinkel en 10 tellen in de rimboe. Lees je mee?

Lees verder...

Combibal, superbal, inktvistikkertje, Pokémontrefbal en multibal - week 2 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2 van maandag 10 januari tot en met vrijdag 14 januari speelden we de volgende activiteiten: Combibal, superbal, inktvistikkertje, Pokémontrefbal en multibal. Lees je mee?

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Deurne! Week 52 & week 1 - 2021/2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 52 en week 1 van maandag 27 december tot en met vrijdag 7 januari speelden we de volgende activiteiten: de vloer is lava, levend mens erger je niet, het 5 matten spel en ringen zwaaien. Lees je mee?

Lees verder...

Ringhockey, het pizzaspel, eigen bowlingbaan en springkussen - week 51 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december speelden we de volgende activiteiten: ringhockey, het pizzaspel, hadden een springkussen en bouwde onze eigen bowlingbaan. Lees je mee?

Lees verder...

kerstboomestafette, piratenkooi, vijfmatten spel en appelflappen bakken - week 50 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december speelden we de volgende activiteiten: kerstboomestafette, piratenkooi, dikkemattenspel, vijfmatten spel en appelflappen bakken. Lees je mee?

Lees verder...

10 tellen in de rimboe, ringhockey, jagerbal en pizzaspel - week 49 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december speelden we de volgende activiteiten: 10 tellen in de rimboe, ringhockey, jagerbal en het pizzaspel. Lees je mee?

Lees verder...

Pietengym, Apenkooi, pepernoten bakken, magische piet en stoombootkooi - week 48 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december speelden we de volgende activiteiten: pietengym, apenkooi, pepernoten bakken, magische piet en stoombootkooi. Lees je mee?

Lees verder...

Piratenkooi, hockey/voetbal, WeJump, WipeOut en kwartet - week 47 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november speelden we de volgende activiteiten: piratenkooi, hockey en voetbal, We Jump, WipeOut en kwartet. Lees je mee?

Lees verder...

Het Mac Donalds spel, Angry Birds, ringhockey en lasergamen - week 46 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 15 november tot en met vrijdag 19 november speelden we de volgende activiteiten: Het Mac Donalds spel, Angry Birds, ringhockey en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Honkloopspel, vloer is lava, verstoppertje, Pokémontrefbal & levend memory - week 45 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november speelden we de volgende activiteiten: honkloopspel, vloer is lava, verstoppertje in het park, Pokémontrefbal en levend memory. Lees je mee?

Lees verder...

Stand in de mand, superbal, keeperstrefbal, steen papier schaar tikkertje - week 44 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november speelden we de volgende activiteiten: Stand in de mand, superbal, keeperstrefbal, steen papier schaar tikkertje. Lees je mee?

Lees verder...

Zandbos, speeltuin Leonardus, kinderboerderij, spellenkermis en KidsPlaza! - week 43 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 43!

Lees verder...

Conditiecircuit, Chinese muur, Trefbal, koekjes bakken en apenkooi - week 42 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 42!

Lees verder...

Frisbee, vloer is lava/balanceerparcours, ringhockey, 3 op een rij en raak en haal - week 41 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 41!

Lees verder...

Sociaalbal, worteltrekken, 10 tellen in de rimboe, overlooptrefbal en pionnenroof - week 40 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 40!

Lees verder...

Monopolytrefbal, airhockey, James Bond spel, blokjesvoetbal en Nerf battle - week 39 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 39!

Lees verder...

Badminton, Super Mario, vijf matten spel en hoepeldans - week 38 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 38!

Lees verder...

Matjes trefbal, tien tellen in de rimboe en James Bond spel! week 37 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 37!

Lees verder...

De eerste week van het schooljaar! week 36 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 36!

Lees verder...

Zomervakantie 2021 bij Sportstuif Deurne! Week 30 t/m 35 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 30 t/m 35!

Lees verder...

De laatste week van het schooljaar! week 29 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 29!

Lees verder...

Een leuke fotoblog over week 28 - 2021!

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Bekijk dan snel de blog over week 28!

Lees verder...

Hakobal, eilandbal, super mario trefbal en nog meer! in week 26 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 26!

Lees verder...

Uitstapjes, Wipe-Out en buitenspelen in week 25 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 25!

Lees verder...

Warm weer en waterspelletjes! in week 24 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 24!

Lees verder...

Lasergamen, Zoo Veldhoven, de vloer is lava en memory! in week 23 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 23!

Lees verder...

Waterspelletjes, overlooptrefbal en chaosbal! Week 22 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 22!

Lees verder...

Piratenspel, verstopbingo, mc Donalds spel en dieren aaien in week 21 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 21!

Lees verder...

De vloer is lava, hoog springen en de woensdagmiddagactiviteit in week 20 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 20!

Lees verder...

Meivakantie bij Sportstuif Deurne! Week 18 - 19 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 18 en 19!

Lees verder...

Buiten spelen, ravijnenspel en nerf guns! in week 17 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 17!

Lees verder...

Opening BSO en heerlijk week in week 16 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 16!

Lees verder...

Vuurwerktikkertje, woensdagmiddag activiteit en hutten bouwen in week 15 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 15!

Lees verder...

Verstopbingo, makers en krakers en een bezoek aan de Speuldries in week 14 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 14!

Lees verder...

Archery tag, piratenspel, koken in de pot en nog meer spelletjes in week 13 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 13!

Lees verder...

Stoepkrijten, buiten spelen, pokémon tikkertje en nog veel meer in week 12 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 12!

Lees verder...

Klimmen, klauteren, rennen, springen en dansen in week 11 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 11!

Lees verder...

Voetbal, bakken en bouwen in week 10 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 10!

Lees verder...

Verstoppertje, buiten spelen en dieren voeren in week 9 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 9!

Lees verder...

Buiten spelen, hutten bouwen en spelletjes doen tijdens week 8 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 8!

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif in week 7 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 7!

Lees verder...

Een week vol sneeuwpret in week 6! - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 6!

Lees verder...

Klimmen, iemand is 'm niemand is 'm en creativiteit in week 5 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 5!

Lees verder...

Voetbal, airhockey, hutten bouwen en nog veel meer in week 4 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 4!

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 3 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 3!

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 2 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 2!

Lees verder...

Pizzaspel, 10 tellen in de rimboe en zoutdeeg creaties in week 1 - 2021

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 1!

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Deurne!

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over de kerstvakantie!

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 51 - 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 51!

Lees verder...

Buiten spelen, bakken en boom versieren! - week 50 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 50!

Lees verder...

Het heerlijk weekje is gekomen! - week 49 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 49!

Lees verder...

Pietenpret, badmintonclinic, airhockey en nog veel meer! - week 48 2020

Bij Sportstuif verzorgen we iedere dag sport- en spelactiviteiten, die passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Benieuwd naar wat wij afgelopen week hebben gedaan bij onze buitenschoolse kinderopvang? Lees dan snel de blog over week 48!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif!

Benieuwd naar wat voor activiteiten wij hebben gedaan tijdens de herfstvakantie? Lees dan nu snel de nieuwe blog!

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

Nieuw: Samen bij Sportstuif!

Lees verder...

De scholen zijn weer begonnen!

Lees verder...

De zomervakantie staat weer voor de deur!

Lees verder...

We kunnen weer van start!

Na bijna acht weken was het gisteren eindelijk zo ver, we konden weer van start! Wij hebben alle kinderen en ouders erg gemist...

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Lees verder...

De carnavalsvakantie bij Sportstuif Deurne!

In de carnavalsvakantie stonden er weer veel sportieve activiteiten op het programma...

Lees verder...

De kerstvakantie bij Sportstuif Deurne

In de eerste week van de kerstvakantie bij Sportstuif Deurne hadden we van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde een actieve week te worden! ...

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif Deurne!

Wist u dat Sportstuif Deurne een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet?

Lees verder...

De week van Sinterklaas

Vrijdag 29 november lagen er overal mandarijnen met de namen van alle kinderen en een groot cadeau in het midden. De geknutselde schoentjes waren nog leeg.. bij het gezamenlijk uitpakken bleken we TipToi te hebben gekregen, super gaaf! We gingen snel de gymzaal in om te oefenen voor onze pietendiploma. Zouden we er één verdienen? Jawel hoor, na het gymmen vonden we in de kleedkamers voor iedereen een pietendiploma. Bovendien waren onze schoentjes ook ineens gevuld met pepernoten! We hebben een heel gezellige middag gehad.

Maandag 2 december lagen alle schoentjes gevuld, en weer zat er voor iedereen een mandarijntje bij...

Lees verder...

Sportdag herfstvakantie

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag was een feit. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif. Maandag in de herfstvakantie was het dan eindelijk zo ver! Alle Sportstuif vestigingen reden ‘s ochtends vroeg met volle Sportstuif busjes naar voetbalvereniging NWC, de BSO locatie van Sportstuif Asten.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal. Dagelijks worden er bij onze kinderopvang verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Lees verder...
 

 

Media

Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Niels van Lieshout
Niels van Lieshout
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne

T 06-16195450
E info@sportstuif.nl