Echt een aanrader Sportstuif in Helmond! De perfecte combinatie tussen naschoolse opvang en sport/beweging. Leuk voor actieve, maar juist ook voor minder actieve kinderen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews

Micky van Donzel

''Dansend, zingend, enthousiast, spontaan, sportief en lachend ga ik door het leven. Dit wil ik graag mee geven aan onze kids. Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd!''

Hallo allemaal! Ik ben Micky van Donzel. In het mooie Venray woon ik samen met mijn man en zoontje Mosi. Vanaf september 2022 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Sportstuif Brandevoort. Door veel kennis en ervaring op sportgebied en op het gebied van kinderen, weet ik dat ik dit iedere dag met liefde zal doen. Werken met kinderen is echt iets waar ik van droom en dan ook nog eens op een sportieve manier. Dat is van je hobby je werk maken! 

Meestal leren de kids mij ook nog wat bij, maar hopelijk kan ik ze ook nog wat leren en vooral veel plezier geven. Naast het werk kun je me vooral vinden op de dansvloer en in het bos om te bodycampen. En natuurlijk heerlijk genieten van mijn gezinnetje. 

Tot snel bij Sportstuif! 

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Janne Dekker
Janne Dekker
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach