Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar Sportstuif in Brandevoort. Ze vinden het heerlijk om na school lekker buiten bezig te zijn, leuke spelletjes of gewoon lekker voetballen. Maar er is ook voldoende ruimte voor een spelletje of lekker knutselen, net waar de kinderen zin in hebben.

De flexibiliteit van het team is echt fantastisch ze denken echt met je mee, wat in deze tijden echt heel erg fijn is. Het team is lekker sportief en enthousiast wat het voor de kinderen extra leuk maakt om te gaan.

In de vakanties hebben ze een leuk en gevarieerd programma. Onze kinderen gaan met plezier naar Sportstuif!

Marieke Koningen Marieke Koningen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Hockeyen, vogelverschrikkertikkertje en mastermind! Week 47 – 2023

Deze week begon met een opluchting. De schoentjes waren gelukkig wel gevuld door de pieten, dus alle kinderen konden de week blij beginnen. Er stonden ook genoeg leuke activiteiten op het programma deze week zoals dueltrefbal, mierentikkertje en mastermind. Ook werden er pepernoten gebakken omdat er deze week meerdere pietjes op de BSO rondliepen! Lees in deze weekblog alles over onze week bij Sportstuif in Brandevoort!

Maandag 20 november
Het weekend was voorbij en het is weer maandag! Bij het ophalen van de kinderen vertelden ze allemaal wat voor leuks en lekkers ze wel niet in hun schoentjes hadden gekregen afgelopen weekend. Vanaf volgende week, 27 november, kunnen er ook schoentjes gezet worden op onze BSO. Wat een bofkonten!

Na de pauze onder het genot van een paar stukjes fruit en een bekertje ranja stonden er weer drie leuke activiteiten op het programma. Onze jongste kinderen mochten met Linde mee om sinterklaas-tikkertje te doen! De andere kinderen werden verdeeld onder een potje voetbal met Roy en vier doelen hockey met Jelle.

Na de activiteiten werd iedereen weer één voor één opgehaald. Ons werk werd een stuk makkelijker gemaakt doordat we een hulpje hadden die de aanwezigheid goed bijhield 😉
Het was dus wederom een gezellige en sportieve middag op de BSO, en een goede start van de week!

          

Dinsdag 21 november

Deze middag stonden er weer drie activiteiten op het programma. Deze deden we gewoon buiten want een beetje miezer houdt ons niet tegen! Onze stagiair Patrick begeleidde het spel steen, papier, schaar-estafette. Dit spel doet het altijd goed, bij alle leeftijden en gaat er zeer fanatiek aan toe. Dat was deze middag niet anders. Ook het spel kat en muis vinden de kinderen altijd fantastisch om te spelen. Het is leuk om te zien dat sommige muisjes een korter staartje hebben dan andere muisjes. Het derde spel van de middag was dueltrefbal. Hier werden er door twee kinderen in ieder hun eigen vak zo veel mogelijk andere kinderen afgegooid. Degene met de minste kinderen in het vak was de winnaar.

Na deze activiteiten hadden alle kinderen een koekje verdiend, omdat ze allemaal erg fanatiek hadden meegedaan! Hierna werd er nog getekend, gevoetbald en Sinterklaas kunstwerkjes gemaakt met de lego. Kijk eens wat gaaf!

          

Woensdag 22 november

De dag begon erg fris. Je merkt nu echt dat het langzaamaan winter aan het worden is, brrr. Des te meer reden om zoveel mogelijk aan de gang te blijven buiten, zo blijf je warm!

Deze middag stonden er twee activiteiten op het programma; pepernoten bakken en superbal. 5 december komt steeds dichterbij en de sinterklaaskriebels zijn aanwezig bij alle kinderen. Harstikke leuk om pepernoten te bakken samen. Gelukkig waren de pepernoten erg smakelijk uit de oven gekomen! Hierna was het tijd om naar buiten te gaan en speelden we superbal, hier kregen we het wel warm van. Een zeer geslaagde woensdagmiddag!

P.S: Wisten jullie dat aankomende woensdag de eerste editie van onze Pietenpret op het programma staat? Hierover volgende week meer! 

          

Donderdag 23 november
Vanwege de kou hebben we de spellen extra actief gemaakt waardoor niemand het koud kreeg. Allerlei verschillende tikspellen kwamen aan bod. Bij het spel mierentikkertje moesten de kinderen samenwerken en een getikte mier optillen om deze te bevrijden. Bij vogelverschrikker-tikkertje waren er raven die de vogelverschrikkers konden bevrijden door er een lintje omheen te hangen. Bij het derde en laatste spel, dueltikkertje, werd er gestreden tussen twee tikkers om zo min mogelijk mensen in het vak te hebben staan. Er stond werkelijk niemand stil en iedereen was bezig, hartstikke leuk!

Na de activiteiten werd er nog pakkertje gespeeld en penalty’s geschoten op het voetbalveld. Ook werden er hartjes en andere kunstwerken van de strijkkralen gemaakt en spelletjes gespeeld met Don en stagiaire Pien tot het weer tijd was om naar huis te gaan.

          

Vrijdag 24 november
Vandaag was het een drukkere dag dan normaal, er kwamen namelijk drie kinderen op proefmiddag! Op vrijdag zijn er namelijk nog plekjes beschikbaar bij ons, net als op woensdagmiddag. Ruimte voor een proefmiddag is er dus altijd op deze dagen. Interesse in een proefmiddag of meer informatie, neem dan contact met ons op!

Na het ophalen werd er gezamenlijk geluncht op de BSO. Hierna mocht er even vrij worden gespeeld door iedereen. Daarna stond de activiteit van de middag op het programma: mastermind. Er werd in teams gestreden om zo snel mogelijk de kleurcode te raden. Snelheid, tactiek, denkvermogen en samenwerking kwam hier allemaal bij kijken. Later op de middag speelden we nog met z’n alle verstoppertje en maakten we tekeningen voor sinterklaas. Zo sloten we de week gezellig af en is het nu tijd voor het weekend!

          
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches