Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Harry Potter tikkertje, rupsbal en krabbenbal! Week 16 - 2024

Maandag 15 april
Vandaag begon een nieuwe week bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Het was een speciale dag, want onze vestigingsmanager Roy was jarig! Nadat we alle kinderen hadden opgehaald en er wat fruit was gegeten, was het tijd voor de activiteiten. Jammer genoeg waren we genoodzaakt om binnen te blijven, aangezien het buiten zo'n slecht weer was. Maar ook binnen maakten we er een feestje van! Met onze kleinste groep hebben we just dance gespeeld! Ook deden we binnen een spannend spelletje weerwolven onder leiding van Linde. En bij Jelle deden de kinderen de memory quiz. Als je als groep een vraag goed had beantwoord, mocht je team twee memory kaartjes omdraaien. Het team dat aan het einde de meeste setjes had verzameld, won! Vervolgens was het tijd om de verjaardag te vieren en nadat we allemaal voor Roy hadden gezongen was het tijd voor een lekkere traktatie. Daarna werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was de maandag voorbij!

          

Dinsdag 16 april

Dinsdag begon met het ophalen van de kinderen. Nadat iedereen veilig op de BSO was, was het tijd om lekker vers fruit te eten en een glaasje ranja te drinken. Daarna snel naar buiten voor de activiteiten! De jongsten speelden fobal met Patrick, waarbij ze moesten zorgen dat ze geen handen lieten zien bij een schijnbeweging. De middelste groep speelde Harry Potter tikkertje met Kim. Het was een verrassing wie de tikkers waren, niemand wist het van elkaar! De oudsten speelden krabbenbal met Roy, waarbij ze zichzelf alleen als echte krabben mochten bewegen en op deze manier moesten proberen te scoren.

Maar helaas, het weer gooide vandaag opnieuw roet in het eten. Door de regen moesten we eerder stoppen en renden we snel naar binnen om te schuilen. Gelukkig kregen alle kinderen een lekker koekje. Toen het weer beter werd, zijn we nog lekker gaan voetballen en basketballen! Na wat beweging buiten, zat de dinsdag er alweer op.

          

Woensdag 17 april

Op woensdag hadden we een geweldige dag bij Sportstuif Helmond Brandevoort! We gingen naar trampolinepark We-Jump, waar allemaal trampolines zijn. De kinderen waren super enthousiast toen ze hoorden dat we op uitstapje zouden gaan. We reden naar We-Jump en daar zagen we allemaal kleurige trampolines en hindernisbanen. De kinderen sprongen en renden op de trampolines. Sommigen maakten zelfs salto's! Het was echt heel leuk. Niet alleen onze kinderen, maar ook de begeleiders hadden een enorm leuke middag. 

Na flink wat gesprongen te hebben, was het tijd om terug te gaan naar de BSO. Eenmaal aangekomen begon het buiten heel hard te regenen, dus besloten we om een film te kijken. Hiermee sloten we deze regenachtige woensdagmiddag op een rustig manier af.

          

Donderdag 18 april

Donderdag, dat betekent een gezellige en drukke dag bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Nadat we de kinderen hadden opgehaald met onze mooie blauwe auto's en ze een vol buikje hadden dankzij het lekkere fruit en de ranja, gingen we door naar de activiteiten van vandaag. Gelukkig was het vandaag een mooie dag en scheen de zon volop. De jongste kinderen speelden bij onze nieuwe medewerker/oud-stagiaire Pien het spel 'schipper mag ik overvaren?'. Wat hebben de kinderen daar een lol gehad zeg! De middelste speelden bij Roy een erg leuk potje rupsbal, en de oudsten speelden bij Linde het spel kaartenestafette. Na het koekje werd er nog volop gevoetbald, politie en boefje gespeeld en verstoppertje gedaan. Zo vliegt de middag op de BSO voorbij! We hebben gelukkig mooi weer gehad en de kinderen hierdoor lekker veel buiten kunnen spelen.

          

Vrijdag 19 april

Het is alweer vrijdag en dat betekent gezellig boterhammen eten met z'n allen. Nadat we gezellig tijdens het eten hebben gekletst, gingen sommigen van ons buiten spelen, terwijl anderen binnen een potje Cluedo speelden. Toen was het tijd voor de activiteit van de dag: 'ren je rot' in quizvorm. De quiz ging over de koning en het koningshuis en dat was echt super leuk! De kinderen hadden er verbazingwekkend veel kennis over! Hierna genoten we van een lekker koekje en binnen werd er just dance gespeeld, terwijl er buiten een partijtje voetbal werd gespeeld. Nadat alle kinderen weer naar binnen waren gekomen vanwege de regen, was het tijd voor een peperkoek of een rijstwafel. Binnen werden er nog wat spelletjes gespeeld en hierna werden alle kinderen één voor één opgehaald!

          
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches