Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Blogs

Archery tag, natuurspeeltuin OERR en Hutten bouwen | Week 14, 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Best verloopt. In week 15 van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april hebben we o.a. de volgende activiteiten gedaan: Archery tag, natuurspeeltuin OERR en Hutten bouwenLees je mee?

Lees verder...

de vloer is lava en jagersbal | Week 14, 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Best verloopt. In week 14 van maandag 1 april tot en met vrijdag 5 april hebben we o.a. de volgende activiteiten gedaan: de vloer is lava en jagersbal. Lees je mee?

Lees verder...

tweede WMA, lumelen en boter kaas en eieren | Week 13, 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Boxtel verloopt. In week 11 van maandag 11 maar tot en met vrijdag 15 maart deze week hebben we onze tweede WMA, lumelen en boter kaas en eieren. Lees je mee?

Lees verder...

kids plaza, archerytag en trefbal | Week 12, 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Boxtel verloopt. In week 11 van maandag 11 maar tot en met vrijdag 15 maart deze week hebben we onze eerste WMA, op kids plaza, archery tag en trefbal. Lees je mee?

Lees verder...

Sportstuif Boxtel groeit verder! | Week 11, 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Boxtel verloopt. In week 11 van maandag 11 maar tot en met vrijdag 15 maart deze week hebben we onze eerste WMA, op bezoek bij Best geweest en lekker gevoetbald. Lees je mee?

Lees verder...

Voetballen en VMA | Week 10, 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Boxtel verloopt. In week 10 van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart hebben we o.a. de volgende activiteiten gedaan: voetballen en de VMA in Oirschot.

Lees verder...

We zijn van Start! - week 9 - 2024

Hoi leuke kinderen en ouders,
In onze blog lees je over hoe een week op onze buitenschoolse sportieve opvang in Boxtel verloopt. In week 9 van maandag 26 februari tot en met vrijdag 1 maart deze week hebben we onze Officiele opening gehad. Lees je mee?

Lees verder...

Voorbereidingen bij Sportstuif Boxtel week 8-2024!

Leuk dat een kijkje neemt bij alweer de tweede weekblog van Sportstuif Boxtel!

De voorbereidingen voor Sportstuif Boxtel zijn in volle gang, wij nemen jullie daarom graag mee met onze voorbereidingen van afgelopen week.

Lees verder...

Sportstuif Boxtel is flexibel!

FLEXIBILITEIT bij Sportstuif Boxtel! Elke dag staan wij klaar voor de kinderen op ze een plezierige, sportieve middag te zorgen, vol met sport- en beweegspelletjes! Lees snel verder over onze flexibiliteit!

Lees verder...

De vijf voordelen van Sportstuif!

Wist je dat Sportstuif vijf voordelen heeft? Denk aan flexibiliteit, er werken zowel mannen als vrouwen en het is gezond om actief bezig te zijn! Benieuwd wat we nog meer doen? Lees dan snel mee! 

Lees verder...

Sporten, sporten en nog eens sporten.. Nee natuurlijk niet!!

Er is bij Sportstuif ook tijd om je creatieve energie te uiten!

 

Lees verder...

Sportstuif, meer dan een Sportieve Buitenschoolse Opvang

Naast het feit dat Sportstuif buitenschoolse opvang biedt, doen wij nog véél meer. Wij bieden namelijk extra beweegactiviteiten aan buiten de BSO om.

Lees verder...

Voorbereidingen Sportstuif Boxtel

Sportstuif Boxtel wordt  langzaam steeds bekender! In de afgelopen week zijn we al druk bezig geweest met als doel om jullie te bereiken.

Lees verder...

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Boxtel - Week 4-2022

We zijn nog niet open, maar wel druk bezig met de eerste voorbereidingen van Sportstuif Boxtel. Het duurt niet lang meer! We kunnen in principe open vanaf 1 februari 2024. We bieden dan naschoolseopvang aan voor alle kinderen uit de gemeente Boxtel. Wij zitten gevestigd op het mooie voetbalterrein van RKSV Boxtel. 

Lees verder...

Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches