Super enthousiast team met een hoop initiatieven voor de kinderen.

Carlijn vG Carlijn vG
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie blog deel 2! week 32, 33 en 34

7 t/m 11 aug - week 4

Yes! De zomervakantie is voorbij de scholen zijn weer begonnen! En om het fijne vakantiegevoel toch een beetje vast te houden hebben we hier nog een kleine samenvatting van de laatste 3 weken van de zomervakantie. Om de maandag af te trappen begonnen we op meteen met een activiteit namelijk stop slagbal. Dinsdag zijn we samen Sportstuif Schijdel een hele dag naar de Splinter gegaan. Woensdag hadden we in de ochtend een groot hockeytoernooi opgesteld in de pannakooi. In de middag hebben we woensdag nog een het kleurengelukspel gespeeld. Donderdag hebben we 10 tellen in de rimboe gespeeld over het hele terrein. In de middag hebben we ook nog een parcour op de parkeerplaats klaargezet voor de fietsen skeelers en steppen. De kinderen hebben hier de rest van de dag geweldig mee gespeeld! Op vrijdag is Thijs samen met Sportstuif Valkenswaard en Strijp naar de Splinter geweest!

 

14 t/m 18 augustus – week 5

We zijn alweer aangekomen bij week 5 van de zomervakantie! Om deze week af te trappen speelde we het spel Hints in 4 groepen. De activiteit werd gegeven door Demi, wat deed zij dat goed! Op dinsdag speelde we in de ochtend omgekeerd verstoppertje over het hele terrein en in de middag speelde we een spelletje sponzentrefbal . Woensdag was het eindelijk nog eens een beetje goed weer. Hierdoor heeft Guus heel de dag waterspelletjes gespeeld. Hij begon in de ochtend met Kubb met waterflessen. In de middag heeft hij de buikschuifbaan naar boven gehaald. De kinderen hebben hier fijn op staan glijden het was een geslaagde dag! Donderdag begon het minder zomerse weer.. Maar niet getreurd! Wij hebben een hele kast vol spelletjes en leuke dingen om binnen te doen. In de middag gingen nog een paar stoere jongens en meiden de regen trotseren om buiten te spelen met Brian. Omdat trefbal zo’n grote favoriet is bij de kinderen begonnen we de vrijdag met een potje trefbal! Na de lunch hebben we, om de week mee af te sluiten, zijn we naar de favoriete speeltuin van onze kinderen geweest namelijk de Splinter!.

 

21 Augustus t/m 25 augustus – week 6

De laatste week van de zomervakantie is van start gegaan! En om deze week goed te starten begonnen wij de ochtend met een wedstrijdje iedereen tikkertje. In de middag had Thijs 'Expeditie Sportstuif Best' klaargezet. Er werden hier 4 proeven gespeeld. Proef 1 was de uithoudingsproef. Proef 2 was de balans proef. Proef 3 was de precisie proef en als laatste proef 4 was de smaakproef. De kinderen zijn hier heel de middag mee bezig geweest het was een groot succes! Dinsdag was het weer heel lekker weer, hierdoor zijn we de dag begonnen met het spelletje safarispel. In de middag hebben we de buikschuifbaan op gezet. Op woensdag was het weer fantastisch weer! Dit betekent natuurlijk buikschuiven! De kinderen hebben hier heel erg van genoten! Donderdag begonnen we de dag met 3 verschillende wedstrijdjes. Op veld 1 speelde we handbal op veld 2 speelde we voetbal en op veld 3 speelde we hockey. Vrijdag om de week af te sluiten hebben we door de regen een film ochtend gehouden! In de middag is het weer gelukkig beter geworden en konden we toch eventjes naar buiten. Hier hebben we nog een potje levend stratego gespeeld. Hierna zat de leuke vakantie er helaas op!

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches