Super leuk dat er een sportieve BSO opent bij Best Vooruit! Een BSO waar kinderen zich op het gebied van sport -en spel helemaal kunnen uitleven!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lianne Adriaanse-Ringoir, getrouwd met Peter en moeder van Thijs (2016). Thijs gaat al 3 jaar naar de Sportstuif in Best en heeft inmiddels al heel veel varianten op tikkertje geleerd.

Ik werk met veel plezier als klinisch data analist en adviseur in Ziekenhuis Rijnstate. Naast mijn werk gaan wij graag met onze camper op pad, waarbij we vooral veel natuur opzoeken. Mijn man en ik staan beiden graag in de keuken om lekker én gezond te koken, bijna elke weekend maken wij onze eigen pizza’s in een echte houtoven.

De oudercommissie creëert een mogelijkheid voor ouders om direct inspraak/invloed te hebben op de bedrijfs- en beleidsvoering van de BSO. Hiermee kan ik zelf een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit en inhoud van de opvang. Omdat ik het erg belangrijk vind dat kinderen op een fijne, sportieve en gezonde manier hun vrije tijd doorbrengen, draag ik hier graag een steentje aan bij.

Heb je vragen, suggesties of wil je ook meedoen in de oudercommissie? Als je het leuk vind om eens kennis te maken, kan dit altijd. Neem contact met ons op via or.sportstuifbest@gmail.com.

 

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Ylona de Bie. Ik woon samen met mijn partner Jeroen en onze 2 zonen Jayden (2017) en Mayson (2020). Wij wonen sinds 30 juli 2021 in Best, daarvoor hebben we in Eindhoven gewoond. Jayden gaat vanaf sinds mei 2021 naar de Sportstuif. Hij gaat op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en hij heeft het erg naar zijn zin.

De keuze voor Sportstuif komt doordat Jayden een hoge behoefte heeft aan bewegen en daar kan hij op deze manier volop aan voldoen. Daarnaast vinden we een gezonde levensstijl belangrijk. Dit beide komt samen bij Sportstuif.

Ik werk als assistent accountant op een accountantskantoor, vanaf 1 april 2022 op een accountantskantoor in Best. Naast mijn werk ben ik geregeld in de sportschool te vinden. We gaan graag op pad met de kinderen. Ook kijken we altijd uit naar de lente/zomer waarin we weg gaan met onze caravan.



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches