Geweldig concept! Enthousiaste en betrokken begeleiders (je hoort op een school BSO wel eens andere verhalen). Leuke spelletjes maar kids kunnen ook rustig aan doen als ze daar behoefte aan hebben. Op studiedagen gaan ze wel eens op uitje, dat bevalt de kids ook altijd goed. Sterk gegroeid in een paar jaar, korte lijntjes en je kunt alles vragen of zeggen dus ik laat mijn kids er graag achter. Enige nadeel is de kleine binnenruimte bij slecht weer (sinds ze zo gegroeid zijn) op een na schoolse middag maar dat proberen ze op te lossen met bijv optredens of bingo dus ook dat is dan weer heel leuk!

Marjoleine van Kollenburg Marjoleine van Kollenburg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetbal- en turnclinic, voetslagbal en levend stratego - week 45 - 2023

Maandag 6 november
Een nieuwe start van de week waarbij het meteen een gezellig drukke dag was! Nadat alle kinderen waren opgehaald met onze mooie Sportstuif auto’s hebben wij gezamenlijk het vakantielanden vakkenspel gespeld; een spel waarbij kinderen steeds naar het benoemde land moesten rennen zonder getikt te worden natuurlijk! Hierna werd de groep in tweeën gesplitst en deze keer mocht iedereen zelf een keuze maken waar hij/zij aan mee ging doen. De keuzes waren een voetbal clinic of een turn clinic. Met name voor de turn clinic was er veel animo mede omdat er een paar grote turnfans tussen zaten maar ook omdat dit niet zo vaak gegeven wordt. Iedereen kon op deze manier vol plezier de clinics volgen en de kinderen hielpen elkaar goed. Leuk om te zien!

     


Dinsdag 7 november
Een heerlijke middag om gezellig binnen te spelen vanwege het slechtere weer. Er werd weer van alles uit de kast getrokken. Gelukkig konden wij toch even naar buiten om met de gehele groep het spel geheimtikkertje te kunnen spelen. Een spel waarbij de naam het al zegt niemand weet wie de tikkers en/of de verlossers zijn. Altijd een spannend spel vol gegil. Daarna hebben wij nog een heerlijk koekje gegeten met zijn allen voordat iedereen weer opgehaald werd door papa, mama, opa of oma.

     


Woensdag 8 november
Vandaag stond alweer de allerlaatste les van deze reeks aan ouder-peutergymlessen op het programma. Sporthal Naestenbest was weer omgetoverd tot een super cool speelparadijs. Aan het begin van deze les mochten de ouders, opa’s en oma’s kleine knuffeltjes verstoppen in de zaal en deze mochten de peuters daarna gaan zoeken. Verder kon iedereen lekker vrij spelen; o.a. zwieren aan de touwen, onder tunnel door kruipen en klimmen aan het wandrek. Aan de einde kreeg iedereen van juffrouw Tessa een officieel diploma én een mooie medaille. Iedereen was apetrots! Deze editie was weer een groots succes! In het voorjaar wordt er weer een reeks aangeboden dus houdt onze Socials tegen die tijd goed in de gaten.

Verder hebben wij deze middag op de sportBSO een redelijk rustige middag gehad met minder kinderen dan normaal. Wij hebben ervoor gekozen om in de middag buiten een spel te doen die wij lang niet gespeeld hadden namelijk; voetslagbal. Iedereen deed fanatiek mee en er werden veel punten gescoord!

     


Donderdag 9 november
Ondanks het feit dat het vandaag vanwege diverse redenen een chaotische dag was hebben wij er samen met zijn allen het beste van gemaakt zoals iedere dag weer. Begin van de middag hebben de kinderen vrij kunnen spelen en dit wordt dan ook graag gedaan. Uiteraard staan wij zelf altijd open om een spelletje mee te doen of om samen een mooi bouwwerk te maken. Nadat wij gezamenlijk fruit hadden gegeten was het tijd voor de activiteiten. Met de jongere kinderen hebben wij binnen 10 tellen in de rimboe en museumwachter gespeeld en met de oudere kinderen een toffe uitbreiding van het populaire spel weerwolven. Dit bracht een vernieuwde dynamiek in de groep en in het spel. Zeer leuk!

      

 

Vrijdag 10 november
De laatste dag van de week alweer, wat gaat een week toch snel voorbij bij ons op de SportBSO. Dit is natuurlijk een goed teken want dat betekent dat het reuze gezellig is bij ons. Wij merken dan ook dat de kinderen veel plezier maken samen en alle leeftijden spelen met elkaar. Vandaag stond en een groot spel op het programma namelijk; levend stratego. Een spel waarbij je in 2 teams tegen elkaar aan het strijden bent en de vlag probeert te veroveren. Altijd een groot succes! Wij zijn jullie graag allemaal volgende week weer. Fijn weekend!

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches