Fijne flexibele opvang, veel speelruimte voor de kinderen. Contact leggen gaat gemakkelijk, al zou ruilingen ed mogelijk gemakkelijker kunnen via een app oid. Erg tevreden!

Linda Sanders Linda Sanders
4 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Turnen op de Airtrack/Balk, Estafette race en Kleurengelukspel - week 5 - 2024

Maandag 29 januari
Het is weer maandag dus dat betekent dat onze sportBSO weer is geopend voor een gezellige en fijne dag samen. Vandaag waren wij zelfs al in de ochtend geopend vanwege de studiedag van twee basisscholen namelijk de Platijn en St. Antonius. De kinderen die aanwezig waren hebben buiten veel gestept, geskateboard en aan de duikelrekken gehangen. Daarnaast is er ook binnen veel met de LEGO en de clics gespeeld. Iedereen gaat goed met elkaar om. Hierna werd en lekker geluncht op de BSO en werden vervolgens alle andere kinderen opgehaald. In de middag stonden er hele toffe activiteiten zoals; een potje voetbal, iemand is hem niemand is hem en turnen de op Airtrack en de balk op het programma. Alle 3 de activiteiten waren goed aan te passen op de verschillende leeftijden en niveaus dus iedereen heeft ontzettend genoten en daar kwam bij dat het zonnetje heerlijk scheen. Vrijwel de gehele (mid)dag is iedereen buiten geweest, dit kon zelfs zonder jas. Samen hadden we stiekem al een beetje een lente gevoel. Genoten van deze top start van de week!

     


Dinsdag 30 januari
Nadat iedereen opgehaald was van school met onze blauwe, mooie en herkenbare Sportstuifauto’s was het tijd om even op te warmen binnen en in 3 verschillende groepen fruit te eten. Iedere dag staan er gevarieerde en lekkere bordjes klaar; voor ieder wat wils! Dit is ook altijd een fijn en goed moment om even kort met iedereen bij te kletsen en elkaar nog beter te leren kennen.
Vanmiddag was het weer erg druk maar zeker gezellig! Helaas iets frisser dan gisteren en weinig zon maar dat mocht de pret niet drukken.. wij zijn niet zomaar weg te slaan buiten. Wij hebben met de gehele groep Chinese Muur gespeeld met 2 grote slurven waarmee getikt kon worden. Als iemand onder de benen/muur door kroop dan was diegene weer vrij om mee te doen. Met die 2 grote slurven was het iets makkelijker en daardoor ook meteen leuker met dit toffe spelelement erin. Verder is er buiten gevoetbald, gestept en lummeltje gespeeld in een grote kring. Fijn om samen te spelen in de frisse buitenlucht. Daarnaast merken wij ook dat het iedere dag weer iets langer licht blijft, super!

     


Woensdag 31 januari
Op woensdag lunchen er altijd een aantal kinderen die vroeg uit school zijn met ons mee op de sportBSO. Een fijne en gezellige manier om nóg een betere band met de kinderen te krijgen middels een leuk gesprek/verhalen of een uitdagend spel. Naderhand halen wij samen met deze kinderen de rest van de kinderen op zodat we de middag met zijn allen kunnen voortzetten. Toen iedereen gearriveerd was was het tijd voor 2 activiteiten. Een estafette race met een tennisracket plus balletje een parcours afleggen en een hockeytoernooi in 2 teams van 5/6 kinderen stonden op de planning. Voorafgaand en naderhand hebben de kinderen altijd nog een vrij keuze om zelf te kiezen wat zij graag willen doen; een mooie combinatie van beiden. Mocht iemand ‘verloren’ rondlopen dan proberen wij diegene altijd ergens bij te betrekken zodat hij/zij mooi aan kan sluiten. Wij zijn ten slotte allemaal fijn SAMEN!
     


Donderdag 1 februari
Op donderdag is meestal de drukste dag van de week maar dat vinden wij natuurlijk alleen maar gezellig! Vanmiddag liet het zonnetje zich af en toe zien dus dat is altijd fijn. Iedereen wordt immers vrolijk en blij van de zon. Ook vandaag werd net zoals maandag de Airtrack opgeblazen om de mooiste (turn)trucjes op te kunnen showen of gewoon lekker te rennen/springen, daarnaast werd in de grote middencirkel het spel jagerbal met verlossers gespeeld en elders op het veld het altijd populaire kleuerengelukspel. Fijn om te zien dat iedereen lekker zijn/haar energie goed kwijt kan tijdens de (buiten)activiteiten na een hele ochtend op school te hebben gezeten. Het is bij ons iedere dag weer anders en dat maakt het super leuk voor zowel de kinderen als de medewerkers.

     


Vrijdag 2 februari
De laatste dag van de week is alweer aangebroken. Wat vliegt de tijd en zeker ook een week voorbij! Op vrijdagen is het relatief gezien de rustigste dag van de week bij ons op de sportBSO. Nadat iedereen was opgehaald en er lekker fruit gegeten was zijn we in de middag naar buiten gegaan om iedereentikkertje en pionnen voetbal te spelen. Twee totaal verschillende spellen waarbij iedereen lekker fanatiek in beweging was; iets wat wij bij Sportstuif erg belangrijk vinden! Aan het einde van de middag krijgen alle kinderen altijd een lekker koekje. Iedere dag kiezen wij iemand uit die die dag aan de beurt is om ze uit te delen. Fijn weekend allemaal en tot volgende week.

     

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches