Erg tevreden over de Sportstuif! De kinderen gaan er graag naartoe en de leiding is enthousiast en betrokken.

Bregje Swinkels Bregje Swinkels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sinterklaas vieren, boompje verwisselen en ballentikkertje - week 48 - 2023

Maandag 27 november
Deze gehele week stond in het teken van 3x raden.. Sinterklaas natuurlijk! Iedereen kon bij Sportstuif Best zijn of haar schoentje zetten. Ook werden er leuke verhalen verteld over afgelopen weekend dat er al volop sinterklaas was gevierd. Toen alle kinderen binnen waren zagen zij een brief van sinterklaas hangen, een jute zak vol cadeaus en dat de schoentjes gevuld waren. De brief werd voorgelezen en hier stond o.a. in dat de sint en zijn pieten hebben gezien dat hier veel gesport wordt, dat er voor alle kinderen iets lekkers meegebracht was en dat er cadeaus ingepakt waren voor bij ons op de sportBSO. Al met al dus één groot FEEST! Toen dit alles achter de rug was was er tijd om lekker vrij te spelen met elkaar.

     

Dinsdag 28 november
De kinderen die vandaag naar onze sportBSO kwamen waren net zo verrast als de kinderen die er gisteren waren. Wederom werd er hetzelfde gedaan als gisteren en aan het einde van de dag werden de schoentjes geleegd en kon iedereen met een zakje kruidnoten plus chocolademunten/chocoladelolly naar huis toe. Verder vierden twee kinderen hun verjaardagen bij ons op de sportBSO. Wat een gezelligheid vol lekkers deze week! In de middag konden we gelukkig even fijn naar buiten met z’n allen om de volgende spellen te spelen: flipperkastbal, een vorm van trefbal en boompje verwisselen. Flipperkastbal vonden de allerkleinsten het leukste om te doen. Met name het laatste spel was vernieuwend en viel goed in de smaak bij de meesten.

     

Woensdag 29 november
Vandaag was een relatief rustige dag met iets minder kinderen dan normaal gesproken. Beneden in de kantine werd sinterklaas gevierd vanuit de voetbalclub hierdoor zaten wij vandaag een keer boven met alle kinderen. Het was wederom feest want Elin vierde haar verjaardag op de sportBSO. Zij had wel een hele bijzondere verjaardag want de Sint en twee van zijn Pieten kwamen ook even bij ons boven langs; dat was een super grote verrassing! Er werd gezongen en gedanst samen met de Pieten. Hierna kon iedereen nog zwaaien naar alle andere Pieten die aan het voetballen waren op het veld. Ook vandaag was er vrije tijd ingepland zodat iedereen kon doen wat hij/zij graag wilde doen. Zeker belangrijk om dat af en toe te doen.

     

Donderdag 30 november
Een drukke en hectische dag vol met lekkers van de Sint en weer super toffe cadeaus! Vandaag werd de uitbreiding van het spel weerwolven en een step uitgepakt. Wat zijn wij met z’n allen goed verwend door de Sint en zijn Pieten. Super fijn! Natuurlijk moesten de kinderen vandaag ook hun energie weer kwijt. Dit maal werd er Viesland-Lekkerland en iemand is hem niemand is hem gespeeld buiten op het veld. Beiden activiteiten werden gezamenlijk gespeeld. Leuk voor de groepsdynamiek!

     
 

Vrijdag 1 december
De eerste officiële dag van de winter vandaag en de laatste dag van deze Sinterklaas-feestweek alweer. De laatste cadeaus werden uitgepakt zoals o.a. een paar bakken met loom-bandjes, badmintonrackets en een voetbal. Verder werd en zowel binnen als buiten gespeeld. Diverse bordspellen, de mooiste sint-tekeningen en de grootste LEGO bouwwerken. Alles kwam aan bod. Het weer liet het toe om fijn een buitenactiviteit te kunnen doen; het winterzonnetje scheen zelfs! Ballentikkertje stond op het programma; degene die de bal vast had kon getikt worden dus je moest de bal zo snel mogelijk weer kwijt zijn.

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches