Beste overstap die wij ooit hebben gemaakt. Fijn dat contact snel via WhatsApp kan ook.
Ze maken veel uitstapjes (vooral in vakanties). Zijn altijd vriendelijk. Erg flexibel en denken goed mee. Tevens mogen ervaren dat ze adequaat reageren in geval van "nood".
Tevens krijg je filmpjes toegezonden met wat ze hebben gedaan. Dochter krijgt genoeg beweging maar ook genoeg vrijheid om juist rustiger te doen.

Charlotte H Charlotte H
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Safarispel, speeltuin en SNEEUW! - Week 3 - 2023

Maandag 16 januari:

Vandaag helaas nog een dag heel slecht weer. Daarom speelde we nog een keertje blind verstoppertje. Er waren drie kinderen met een blinddoek op en een van de begeleiders liep met de kinderen mee. Het kind wat blind moest zoeken had een zwembad buis in zijn of haar hand en als de buis een kindje raakte was diegene af. We hadden een afspraak voor de kinderen die verstopt zaten dat ze niet mochten gaan verplaatsen als diegene met de buis eraan kwam, anders zou het wel heel moeilijk worden voor de zoekers. Dit hadden we een paar rondes gedaan en daarna mochten de kinderen lekker vrij binnen spelen. Toen hebben we nog een lekker koekje gegeten en de dag was alweer voor bij.

Dinsdag 17 januari:

Een grote groep vandaag met 40 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hebben we lekker met zijn alle fruit gegeten. Gelukkig konden we vanaf vandaag weer naar buiten en daar hadden we drie spellen uitgezet op het veld. Het eerste spel was safarispel. In het midden stond de jager/stroper. In drie hoeken staan drie groepen met kinderen, de dieren. Dit waren de leeuwen, olifanten en de laatste de giraffen. De jager noemt een van deze dieren. De kinderen die dit dier zijn, steken over naar de vierde hoek die vrij is. Wanneer ze getikt zijn, zijn ze gepakt door de jager en zijn ze af en kwamen ze eventjes langs de kant staan. Daarnaast hadden we ook een hockeyveldje uitgezet en een voetbalveldje. Hier speelde we een hockeytoernooitje en een voetbaltoernooitje. We deden alles ongeveer 15 minuten en daarna wisselde we door naar het volgende spel.

Woensdag 18 januari:

Een rustige dag vandaag met 8 kinderen. Het was erg koud, maar de zon ging lekker schijnen in de middag. Daarom gingen we deze middag naar de speeltuin in Best. Hier hebben de kinderen heel fijn gespeeld en hebben ze met een paar een mooie hut gebouwd. Ook hebben ze lekker in het zonnetje gevoetbald en van de kabelbaan geweest. Terug op de BSO hadden we een koekje gegeten en hadden de kinderen nog lekker vrij gespeeld.

 

Donderdag 19 januari:

Er ligt SNEEUW!! Dit was natuurlijk super gaaf. We hadden de kinderen van school gehaald en ze waren niet meer te houden. Voor degene die wilde mochten lekker buiten spelen met de sneeuw en voor de kinderen die het toch wat te koud vonden konden lekker binnen blijven spelen. Helaas mochten we niet op de velden, omdat dan de velden kapot gaan. Maar buiten de velden lag gelukkig ook genoeg sneeuw om mee te spelen. We hadden daarom ook vandaag geen activiteit gedaan, zodat de kinderen zelf konden kiezen wat ze gingen doen. Daarna hadden we nog een jarige in ons midden en hadden we haar verjaardag gevierd. Vervolgens deelde ze een lekkere traktatie uit en die hadden we lekker opgegeten. Toen was de dag alweer voorbij!

Vrijdag 20 januari:

Vandaag een dag met NOG MEER SNEEUW dan gisteren. Alles lag vol met sneeuw vandaag, wat een feest! Toen alle kinderen er waren zijn we met zijn alle een levensgrote sneeuwpop gaan maken. Dit was super leuk en de sneeuwpop was nog groter dan Guus. Iedereen had super goed meegeholpen aan deze reuze sneeuwpop. Daarna bleven sommige kinderen nog buiten om met de sneeuw te spelen en de andere hadden het koud en kwamen lekker naar binnen bij de verwarming. Toen iedereen weer binnen was hebben we wat fruit gegeten en daarna mochten de kinderen lekker vrij spelen, want er ligt natuurlijk niet zo heel vaak sneeuw dus voor degene die het heel leuk vonden konden weer lekker naar buiten om verder te spelen.   



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches