Fijne flexibele opvang, veel speelruimte voor de kinderen. Contact leggen gaat gemakkelijk, al zou ruilingen ed mogelijk gemakkelijker kunnen via een app oid. Erg tevreden!

Linda Sanders Linda Sanders
4 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Safarispel, hockeytoernooi en raak en haal met flessen water - week 22 - 2023

Maandag 29 mei

Vandaag was de BSO gesloten wegens Pinksteren.

 

Dinsdag 30 mei

Gelukkig is er voor heel deze week heerlijk weer voorspeld, dat vinden we natuurlijk super fijn! Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in drie groepen naar buiten naar de activiteiten. Als eerste spel hadden we safarispel.  Bij dit spel heb je een jager/stroper in het midden staan. In drie hoeken staan drie groepen met kinderen, de dieren. Een groep is bijv. de leeuwen, een ander de olifanten en de laatste de giraffen. De jager noemt een van deze dieren. De kinderen die dit dier zijn, steken over naar de vierde hoek die vrij is. Wanneer ze getikt zijn, zijn ze gepakt door de jager en zijn ze af. Het tweede spel was  iemand is hem niemand is hem. Dit spel is een van de favoriete spellen van de kinderen. Als laatste spel speelde een hockeytoernooi Bij dit spel hadden we twee veldjes uitgezet zodat we meerdere potjes tegen elkaar konden spelen in kleine teams. Dit was natuurlijk ook super leuk. Als je een ronde had gewonnen gingen de winnaars tegen elkaar en als er was verloren gingen de verliezers tegen elkaar. Het was een fijne dag!

 

Woensdag 31 mei

Vandaag een kleine groep met 17 kinderen. We begonnen de dag met een gezamenlijke lunch. Hierna was het tijd om de andere kinderen op te halen. Toen dit gebeurd was mochten de kinderen even vrij spelen tot we fruit gingen eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteiten. Vandaag speelde we het spel raak en haal met flessen water. De sproeiers werden ook nog aangezet. De kinderen vonden dit heel leuk. Na de activiteit mochten de kinderen nog even vrij spelen en zat de dag er al weer op!

 

Donderdag 1 juni

Het was vandaag weer een lekker drukke dag met mooi weer. We hebben eerst met zijn alle fruit gegeten, na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan en stonden er twee leuke activiteiten op het programma. We hebben eerst met de oudste kinderen slagbal gedaan, dit was heel erg leuk en ging ook super goed. Met de jongste kinderen hebben we Chinese muur gedaan. Ze deden allemaal heel goed mee. Hierna zijn de groepen omgewisseld van spel en hebben we nog even lekker vrij gespeeld.

 

Vrijdag 2 juni

Vandaag was het een kleine groep met 21 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteiten begonnen. Als eerste activiteit speelde we iedereen tikkertje. Bij dit spel is iedereen een tikker word je getikt ga je zitten op de grond. Als het kindje word getikt dat jou heeft getikt mag je weer mee doen. Als laatste spelletje speelde we nog een potje jagersbal. Na de activiteiten aten we gezamenlijk nog een koekje en toen stond het weekend al weer voor de deur!

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches