Geweldig concept! Enthousiaste en betrokken begeleiders (je hoort op een school BSO wel eens andere verhalen). Leuke spelletjes maar kids kunnen ook rustig aan doen als ze daar behoefte aan hebben. Op studiedagen gaan ze wel eens op uitje, dat bevalt de kids ook altijd goed. Sterk gegroeid in een paar jaar, korte lijntjes en je kunt alles vragen of zeggen dus ik laat mijn kids er graag achter. Enige nadeel is de kleine binnenruimte bij slecht weer (sinds ze zo gegroeid zijn) op een na schoolse middag maar dat proberen ze op te lossen met bijv optredens of bingo dus ook dat is dan weer heel leuk!

Marjoleine van Kollenburg Marjoleine van Kollenburg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Recordje bij Sportstuif Best - Week 8 - 2021

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je weer de nieuwe blog leest van BSO Sportstuif Best. Als we eenmaal met de reguliere opvang open mogen dan vind je hier elke week een leuk stuk met foto's en verhalen over de activiteiten van de hele week tijdens de opvang. Zoals we het nu al een paar weken doen, lees je hier wat extra informatie over Sportstuif Best en over activiteiten waar we ons nu mee bezig houden. Als je nog niet alles gelezen hebt, geen probleem want alle blogs blijven op de website!

Veel leesplezier.

Maandag 22 februari

Wat een heerlijk weer! Hebben jullie ook zo genoten van het zonnige weekend? Wij wel! Vandaag mochten we weer niet klagen, want de zon scheen weer op ons bolletje. Sportstuif Best is vandaag niet open voor noodopvang of andere activiteiten, maar we zijn de wijk in geweest! Om toch sportief bezig te blijven en tegelijkertijd jullie te voorzien van informatie, zijn we op pad geweest met onze flyers. Na een stevige wandeling door de prachtige wijk Heivelden, zijn de meeste brievenbussen rond de scholen Kindcentrum de Klimboom en Kindcentrum Antonius voorzien van een informatie flyer van Sportstuif Best. 

 

Dinsdag 23 februari

Tijd voor een nieuwe sportieve challenge! Tijdens de lockdown periode maakt Sportstuif sportieve challenges voor alle kinderen die thuis zitten. Elke keer weer in een ander thema. Deze week dagen we jullie uit om te springen over een zo hoog mogelijke toren van... Wc rollen! Over hoeveel wc rollen kan jij springen? 

Woensdag 24 februari

Vandaag staat er weer een nieuwe woensdagmiddag activiteit op de planning! Op het programma van vandaag stond, Lasergamen! Zoals we al gewend zijn van deze week, scheen de zon vandaag ook weer lekker. We hadden vandaag een klein recordje te pakken bij Sportstuif Best want we hadden maar liefst 19 kinderen die zich hadden aangemeld voor de activiteit van vandaag! Een leuke groep met jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Voor ons ook heel leuk om te zien dat we elke week bekende gezichten hebben, maar ook weer nieuwe! Zo worden er bijvoorbeeld vriendjes of vriendinnetjes meegenomen die het ook leuk vinden om te komen sporten en spelen bij Sportstuif. 

Na een kort warming-up tikkertje verdelen we de groep al snel in 3 teams die gaan strijden in het Lasergame veld. Met voetbal doeltjes en dekens hebben we een paar schuilplekken gecreëerd op het veld, zodat je tactisch kan spelen. De laserguns zijn voorzien van coole lampjes en geluiden. De kinderen kunnen zelfs hun eigen lasergun 'reloaden' zodat ze steeds genoeg kogels hebben om te schieten. Het uur was zo voorbij!

Donderdag 25 februari 

Ondanks het zonnige weer van vandaag, waren we helaas een keer niet buiten te vinden. Vandaag waren we druk bezig met het voorbereiden van de nieuwe actieve speurtocht door Best. In de kerstvakantie hebben we al eens eerder een actieve speurtocht georganiseerd door Best. Dit is bij de deelnemers zo leuk bevallen dat we er voor gekozen hebben om nu met het lekker weer nog een speurtocht in elkaar te zetten voor jullie! Deze keer met een nieuwe route en opdrachten natuurlijk! 

De speurtocht is te lopen vanaf woensdag 3 maart tot en met woensdag 24 maart. De opdrachten en het downloaden van de route vind je terug op www.samenbijsportstuif.nl.
Daarnaast staan de nieuwe woensdagmiddag activiteiten voor de maand maart ook al op de website, gratis aanmelden kan ook al! 

Vrijdag 26 februari

Het is weer vrijdag dus weer tijd voor de noodopvang bij Sportstuif Best. We mochten weer op bezoek bij Sportstuif Meerhoven waar we lekker buiten hebben gespeeld. De activiteit van vandaag was kreeftentikkertje. Ben je getikt door de tikker, dan verander je in een kreeft! Alle kreeften mogen de tikker helpen om de rest te tikken, maar je moet wel als een kreeft bewegen.. 

Terug bij Sportstuif Best hebben we ons vermaakt met de bouwwerken van Kapla. Aan de hand van de voorbeeldjes op de instructiekaart hebben we mooie gebouwen in elkaar kunnen zetten. Zo zijn we bij Sportstuif bezig met zowel de ontwikkeling van de grove en de fijne motoriek van de kinderen. 

 

 

 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches