Super enthousiast team met een hoop initiatieven voor de kinderen.

Carlijn vG Carlijn vG
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Raak en haal in 4 vakken, pietenpret en diamantenroof - week 47 - 2023

Maandag 20 november
Het weekend is voorbij en dat betekent dat er weer een nieuwe week voor de deur staat waarin kinderen hun schoen mogen zetten. Wie weet komen Sint en zijn Pieten ook wel langs bij onze sportBSO.. Verder zat deze week weer vol leuke en originele activiteiten. In de middag hadden wij geluk want de zon scheen. Fijn om met een warme jas aan in de kou te genieten van de herfst zonnestralen. Kat- en muis tikkertje, pionnen voetbal en steen-papier-schaar estafette stonden op het programma vandaag. Drie totaal verschillende activiteiten waarbij geluk, uithoudingsvermogen en techniek getoond kon worden. Voorafgaand aan de activiteiten maar ook zeker naderhand is er altijd nog tijd om zelf te kiezen wat iedereen graag wil doen. Soms met ons samen, soms met elkaar en soms alleen. Iedereen kan zichzelf zijn bij Sportstuif!

     

Dinsdag 21 november
Een gezellig drukke dag is het altijd op dinsdag. Nadat iedereen is opgehaald gaan we gezamenlijk in alle rust fruit eten met elkaar en kletsen we fijn bij met de kinderen. Ook vandaag namen weer vele kinderen hun schoen mee naar de sportBSO die zij dan konden zetten. Spannend allemaal! Hierna hebben we de volgende activiteiten gedaan: raak en haal in 4 vakken, monstertikkertje en blind een voorwerp zoeken in tweetallen. Fijn dat het weer het toeliet om tóch even naar buiten te kunnen me zijn allen zodat iedereen zijn/haar energie goed kwijt kon.

     


Woensdag 22 november
Vandaag stond in het teken van Sinterklaas want die is ten slotte afgelopen weekend in Gorinchem aangekomen. Alle kinderen zijn hierdoor razend enthousiast! Deze middag werd er een heuze Pietenpret georganiseerd door ons in sporthal Naestenbest. Een leuke en gezellige middag vol knappe kunsten voor kinderen van onze sportBSO maar natuurlijk waren alle andere kinderen ook van harte welkom om mee te gaan pietengymen. In totaal waren er +/- 60 kinderen aanwezig, wat een grote opkomst! De hele zaal was omgetoverd, mooi versiert en er werd over de daken gelopen, cadeautjes door de schoorsteen gegooid en als klap op de vuurpijl waren er maar liefst drie zangpieten langs geweest om iedereen te verrassen. Dit was natuurlijk één groot feest! Al met al een hele geslaagde middag die werd afgesloten met wat lekkers van de pieten en een écht pietenpret diploma. Wij zijn enorm trots op alle hulppietjes!

     

Donderdag 23 november
Om in het sinterklaas thema te blijven van gisteren werd er Sint & Piet tikkertje gedaan waarbij de lijnen op het sportveld dienden als daken waar zij niet vanaf mochten vallen. Iedereen liep of rende over de daken om een echt pietengevoel te krijgen. Daarnaast werden er ook nog 2 andere toffe spellen gespeeld namelijk; diamantenroof en vos kom uit je hol. Erg populair onder de kinderen en dit werd dan ook vol fanatisme gespeeld. Na dit alles gingen we binnen gezellig de verjaardag van Jim vieren. Heel leuk, iedereen kreeg een lekkere traktatie uitgedeeld en Jim mocht een klein cadeautje uit de bak kiezen!

         
 

Vrijdag 24 november
Het is bijna weekend en dat betekent dat vele kinderen onrustig en druk zijn. Deze keer natuurlijk door de spanning voor vanavond, zaterdag of zondag omdat de Sint en zijn Pieten bij een aantal kinderen al een bezoekje gaan brengen. Overal wordt dit groots gevierd en groot gelijk want het is ten slotte het leukste kinderfeest van het jaar! Op de sportBSO heeft iedereen zich weer goed vermaakt, hebben wij gezamenlijk het spel 10 tellen in de rimboe gespeeld en de dag afgesloten met een lekker koekje. Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

     

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches