Een geweldig concept! Kinderen zitten tegenwoordig al zoveel binnen, fijn dat deze BSO de nadruk legt op buiten spelen en sporten!

Anne Smets Anne Smets
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pylon overgooien, levend stratego en mens erger je niet - week 26 - 2023

Maandag 26 juni

Het was een drukke dag met 40 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in 3 groepen naar buiten. Als eerste activiteit speelde we poortentikkertje bij dit spel heb je 4 tikkers. Als je getikt word dan moet je met je benen wijd gaan staan als iemand er onder door kruipt mag je weer meedoen. Het tweede spel was pylon overgooien. Dit spel is een van de favoriete spellen van de kinderen. Als laatste spel speelde we jeu de Boule. Toen alle activiteiten klaar waren gingen we een koekje eten en zat deze leuke dag er weer op! 

Dinsdag 27 juni

Ook vandaag hadden we een grote groep met 38 kinderen. We begonnen de dag met het ophalen van de kinderen. Toen dit gebeurd was gingen we fruit eten en konden de activiteiten beginnen. Vandaag speelde we een grote activiteit. Dit was: levend stratego. Bij dit spel heb je twee teams met beide een vlag. Je moet al team proberen de balg te veroveren van het andere team. Ondertussen kan je getikt worden. Word je getikt en heb je een lagere rang als je tegenstander, dan moet je terug naar je kamp en op nieuw beginnen. Dit vonden de kinderen heel erg leuk. Na het spel werd er nog lekker getrakteerd en zat deze leuke dag er weer op! 

Woensdag 28 juni

Vandaag een kleine groep met 22 kinderen. We begonnen de dag met een gezamenlijke lunch. Hierna was het tijd om de andere kinderen op te halen. Toen dit gebeurd was mochten de kinderen even vrij spelen tot we fruit gingen eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteiten. Vandaag speelden we het spel voetjes van de vloer. Dit spel speelt zich af in onze speeltuin. De spelers mogen niet de grond raken als ze de grond raken kunnen ze getikt worden. Ook speelden we mierentikkertje. Hierbij moeten de getikte kinderen opgetild worden en uit het vak gedragen worden. Na de activiteit mochten ze nog even vrij spelen en zat. Na het vrij spelen zat de leuke en warme dag er weer op. 

Donderdag 29 juni

Het was vandaag weer een lekker drukke dag met mooi weer. We hebben eerst met zijn alle fruit gegeten, na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan en stond er 1 leuke activiteit op het programma namelijk verstoppertje. Alle kinderen deden mee en ze konden zich overal verstoppen. Na het spelletje was er weer iemand jarig dus dat betekent trakteren!! Na de traktatie werden de eerste kinderen al opgehaald en zat de dag erop! 

Vrijdag 30 juni 

Vandaag was het een kleine groep met 14 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteit begonnen. Vandaag speelde we mens erger je niet in twee groepen. Na de activiteiten mochten e kinderen nog even vrij spelen en stond het weekend al weer voor de deur. 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches