Super enthousiast team met een hoop initiatieven voor de kinderen.

Carlijn vG Carlijn vG
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Penaltytoernooi, Mastermind en levend stratego! - week 38 -2023

Maandag 18-09

 Het was een drukke dag met 41 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in 3 groepen naar buiten. Als eerste activiteit speelde we Mastermind. Bij dit spel moet je zo snel mogelijk alle pionnen in dezelfde kleurvolgorde krijgen! De tweede activiteit was curling met frisbees en tennisballen. Deze variant is een spel dat onze kinderen graag spelen. We proberen altijd onze activiteiten aan te passen aan de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat hun een topmiddag beleven bij sportstuif. Als laatste activiteit speelde we nog een voetbalwedstrijd. Toen alle activiteiten klaar waren gingen we een koekje eten en zat deze leuke dag er weer op.

 

Dinsdag 19-09

Vandaag bleef het gelukkig droog en hebben we heel de middag buiten spelletjes gedaan. Toen alle kinderen op school waren opgehaald hebben we met zijn alle fruit gegeten. Na het fruit eten werd de groep in drieën verdeeld. Met groep 1 gingen we een penalty toernooi doen. De kinderen mochten om de beurt een penalty schieten op een kind die heel de tijd keeper wilde zijn. Met groep 2 hebben we Chinese muur gedaan. Dit was super leuk en iedereen deed goed mee. Met groep 3 begonnen we met vos kom uit je hol. De konijnen moeten proberen bij het vossenhol pionnetjes van de vos te stelen, zonder dat de vos ze te pakken krijgt. Het was weer een drukke dag met veel leuke spellen.

 

Woensdag 20-09

Op woensdag lunchen we altijd samen met een gedeelte van de kinderen. De kinderen die om 12 uur uit zijn komen gezellig bij ons hun boterhammen opeten. Na het eten gaan we met zijn alle de andere kinderen ophalen en kan de dag echt beginnen. We eten eerst een stukje fruit en beginnen daarna aan de activiteiten. Vandaag speelde we 2 spelletjes. We begonnen met stand in de mand en als laatste spel speelde we voetjes van de vloer. Onze speeltuin is hiervoor natuurlijk de ideale plek! Na al dat spelen hadden de kinderen een beetje honger. We trakteerde ze allemaal op een koekje en hierna werden de eerste al weer opgehaald.

 

Donderdag 21-09

Vandaag was het slecht weer en konden we helaas niet naar buiten. Na het fruit eten hebben we binnen twee spellen klaar gezet. Boven hebben we met een groep de weerwolven van wakkerdam gespeeld. Dit vonden ze super leuk en hebben we heel lang volgehouden. Het andere spel was blind verstoppertje. Een kind kreeg een blinddoek op en kreeg een zwembad noodle mee en moest de andere kinderen gaan zoeken. Dit ging super goed! Na de spellen hebben we lekker een koekje gegeten en mochten de kinderen vrij spelen.

Vrijdag 22-09

Vandaag was het een kleine groep met 19 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteit begonnen. Vandaag speelde we levend stratego. De vlaggen werden verstopt en over heel het terrein werd er getikt en gerend. Na de activiteit mochten de kinderen nog even vrij spelen. Hier word er vaak een voetbalwedstrijd gespeeld of inner speeltuin gespeel. Hierna stond het weekend al weer voor de deur.

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches