Super initiatief in Best. Een opvang waar de nadruk ligt op sporten. Ook nog eens voordeliger dan de andere BSO aanbieders.

Wessel Slemmer Wessel Slemmer
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ouder-peutergym paaseditie, tienbal en paaseieren zoeken in de bossen van Joe Mann - week 13 - 2024

Maandag 25 maart
Het is weer maandag en dit betekent een nieuwe frisse start van de week! Vanaf deze week is de ouder-peutergym voorjaarseditie van start gegaan. Op maandag- en woensdagochtend werden deze lessen gegeven voor 2 en 3 jarigen. Vandaag konden wij de les op het veld buiten doen omdat het zonnetje heerlijk scheen. Het was deze keer een paaseditie waarbij de kinderen paaseitjes konden zoeken op gezellige paasmuziek. Een zeer geslaagde eerste les! Later deze dag hebben wij weer alle kinderen opgehaald met onze stoere blauwe Sportstuif auto’s. Omdat het een prachtig zonnige lentedag was vandaag zijn wij de gehele middag buiten wezen spelen en hebben o.a. de volgende activiteiten gedaan: pionnenroof, geluksestafette, mastermind en Chinese muur.  Zo fantastisch en iedereen was mede hierdoor ook erg vrolijk. Iedereen heeft zich goed vermaakt en deed goed mee met de activiteiten. Aan het einde van de middag stond er nog een verjaardag op de planning van Miley; zij is 9 jaar geworden en wilde dit natuurlijk graag vieren met ons samen. Hieperdepiep Hoera voor Miley! Gefeliciteerd!

     

Dinsdag 26 maart
Vandaag was het helaas iets minder weer dan gisteren waardoor wij wat meer binnen hebben gespeeld maar natuurlijk hebben wij ons wederom prima vermaakt. Er is veel geknutseld, gekleurd, geloomd en met LEGO+clics gebouwd. Nadat wij vers fruit hebben gegeten in verschillende groepen was het weer tijd voor de gezamenlijke activiteiten. Gelukkig konden we tóch even naar buiten toe. Er stonden mierentikkertje, lijnentikkertje, tienbal en een commando spel op het programma. Leuke en afwisselende spellen die goed aanpasbaar waren op leeftijd.

     

Woensdag 27 maart
Op deze woensdagochtend stond de tweede les van de ouder-peutergym paaseditie op de planning. Helaas zat het weer vandaag niet zo goed mee als afgelopen maandag waardoor wij noodgedwongen de les binnen moesten doen maar dat was geen enkel probleem. Alles tafels en stoelen aan de kant en de gehele kantine was omgetoverd tot 1 groot speelparadijs voor de allerkleinsten. Ook hier gingen we op zoek naar paaseitjes op vrolijke paasmuziek. Zeer geslaagde en drukbezochte les! Aan het begin van de middag lunchen wij net zoals iedere woensdag met een aantal kinderen samen op de sportBSO om vervolgens samen de rest van de kinderen op te halen zodat de middag écht kan beginnen. De groep werd in tweeën verdeeld: het spel kat&muis en een balestafette werden vol fanatisme gespeeld. Heel leuk! Gelukkig was het weer goed genoeg om naar buiten te gaan om ook nog fijn te tennissen, badmintonnen en skatboarden. De middag werd afgesloten het een lekker koekje; hier wachten de meesten dan ook met smart op, haha.

     

Donderdag 28 maart
Op deze dag hadden de basisscholen De Kiezel en De Rungraaf een studiedag waardoor al een grote groep kinderen in de ochtend al bij ons op de sportBSO aanwezig waren. Binnen is van alles uit de kasten gehaald maar vooral is er veel buiten gespeeld in de speeltuin en op het veld is er gevoetbald en geturnd. Op donderdag is het vaak de drukste dag bij Sportstuif maar tevens ook een hele gezellige dag; net zoals iedere dag natuurlijk! Nadat iedereen is opgehaald of is gebracht van school dan kan de middag beginnen want dan zijn we voor die dag compleet. Er is vandaag veel geknutseld in paasthema en het overtekenen via het raam was razend populair. Op een gegeven moment zaten er wel 10 kinderen voor het raam over te tekenen. Toen het droog was konden we fijn met zijn allen even naar buiten waar het zonnetje zich zo nu en dan even liet zien. Het altijd populaire iedereentikkertje en wie heeft de bal/geheim tikkertje werden fanatiek gespeeld!

     

Vrijdag 29 maart
Ook vandaag hadden de basisscholen De Rungraaf, De Platijn en De Zevensprong een studiedag waardoor ditmaal een klein groepje kinderen al in de ochtend bij ons op de sportBSO aanwezig waren. Op deze speciale dag; Goede Vrijdag was het rustig hier. Het was een leuke ochtend waarbij iedereen fijn aan het spelen was. Sommigen samen, anderen alleen. Voor degene die wilden werd er op verzoek de film Sonic aangezet. Ook vandaag was het weer een fijn moment om samen te lunchen en gezellig bij te kletsen en de paasplannen van aankomend weekend te bespreken met elkaar. Omdat het bijna Pasen is zijn wij in de middag gezamenlijk naar de bossen van Joe Mann gegaan om daar te spelen en natuurlijk paaseitjes te zoeken. Een erg geslaagde middag! Aan het einde van de middag hebben wij een heerlijk koekje gegeten en kwamen er zoetjes aan al ouders om hun kind(eren) op te halen. Wij wensen iedereen een fantastisch paasweekend toe en dan zien wij jullie graag volgende week allemaal weer om mooie avonturen te beleven samen!

     
 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches