Beste overstap die wij ooit hebben gemaakt. Fijn dat contact snel via WhatsApp kan ook.
Ze maken veel uitstapjes (vooral in vakanties). Zijn altijd vriendelijk. Erg flexibel en denken goed mee. Tevens mogen ervaren dat ze adequaat reageren in geval van "nood".
Tevens krijg je filmpjes toegezonden met wat ze hebben gedaan. Dochter krijgt genoeg beweging maar ook genoeg vrijheid om juist rustiger te doen.

Charlotte H Charlotte H
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

minigames, iemand is hem niemand is hem en hockey! - Week 4 - 2023

Maandag 23 januari:

Vandaag een erg koude dag. Na het fruit eten bleven de kleinste kinderen binnen een spel spelen en gingen de oudere wel naar buiten toe. De oudere kinderen speelde buiten het spel 10 tellen in de rimboe. Bij dit spel is er één zoeker die roept 10 TELLEN IN DE RIMBOE en telt tot 10, dan mag hij of zij omdraaien en 2 stappen zetten vanaf de buut. Als hij of zij dan iemand ziet dan moet diegene uitkomen en is af. Als de zoeker niemand meer ziet dan roept hij of zij 9 TELLEN IN DE RIMBOE en zo verder tot dat iedereen is gevonden. Bij de kleinere kinderen die vandaag lekker binnen bleven speelde we allemaal verschillende mini games. Dit waren spelletjes zoals: blikken gooien, bowlen, toren maken en een klein parcourtje. De kinderen waren in kleine groepjes van 2 of 3 kindjes en ze mochten om de beurt de spelletjes doen. We deden ze ongeveer 8 minuten en daarna draaide we door naar het volgende spel. Het was een leuke middag!

 

Dinsdag 24 januari:

Een drukke dag vandaag met 40 kinderen. Na het fruit eten hadden we de groep in tweeën gesplitst en zijn we naar buiten gegaan. We hadden twee spellen uitgezet en het eerste spel was de Chinese muur. Bij de Chinese muur moeten de kinderen van de ene kant naar de andere kant zonder getikt te worden. Word je wel getikt dan word je een stukje van de Chinese muur. De buitenste van de muur mag ook tikken. De kinderen die nog niet getikt zijn mogen ook tussen de muur door om naar de overkant te komen, wanneer ze door de muur gaan kunnen ze wel getikt worden. Het andere spel was iemand is hem niemand is hem. Iedereen rende in de middencirkel en er waren 4 ballen in het spel. Je mocht niet lopen met de bal en waar je stond moest je iemand proberen af te gooien, als dit lukte dan moest diegene een rondje om de cirkel rennen en mocht hij of zij daarna weer meedoen met het spel. Na ongeveer 10 minuutjes hebben we gewisseld en deden we ook het andere spel. Het was heel erg koud, dus we hebben lekker veel gerend!

Woensdag 25 januari:

Een dag met 10 kinderen vandaag. Ook de woensdag begint langzaam wat drukker te worden, dit is erg leuk! Toen de kinderen uit school op waren gehaald gingen we eerst met zijn alle een spelletje buiten doen in de middencirkel van het veld. We speelde Kat en muis, dit is een tikspel waarbij er één kat in het veld is en die gaat de lintjes van de muizen af proberen te pakken. Dit zijn de staartjes van de muisjes. Als je staartje was afgepakt, dan werd je automatisch een kat en ging je helpen. Dit hebben we een paar rondes gedaan en zijn we daarna naar binnen gegaan om fruit te eten. Toen we alles op hadden we binnen nog een aantal rondes verstoppertje gespeeld. Ook hadden we een leuk parcours uitgezet die we om de beurt op de step in de kantine konden doen, dit was een erg leuke middag!

Donderdag 26 januari:

Vandaag gelukkig wat beter weer! Het was niet meer zo super koud buiten, daarom gingen we naar het fruit eten meteen naar buiten en hadden we de groep in drieën gesplist. De middelste groep en de oudere groep waren door elkaar gemixt en hadden we teams gemaakt van 4 kinderen per team. ze speelde een voetbaltoernooi en een hockeytoernooi tegen elkaar. Elke keer na 5 minuten deden we wisselen en ging je tegen een ander team spelen. De kleinere kinderen speelde vandaag met de parachute. Dit is een hele grote ronde parachute waar alle kinderen een stukje vast hielden. We gingen er heel hard mee wapperen en gingen hem ook van laag naar hoog bewegen. Toen we dat deden riep Demi twee namen en die gingen dan onder de parachute door en wisselde van plekje. Op het einde gooide we er nog een bal op en ze moesten proberen de bal erop te houden. Na de activiteiten gingen we naar binnen en gingen we aan tafel zitten, want we hadden vandaag geen koekje maar we kregen een traktatie! Onze collega Thijs was jarig vandaag. We hadden een liedje gezongen en daarna kreeg iedereen een lekker zakje chips. Het was een zeer geslaagde dag!

 

Vrijdag 27 januari:

Vandaag een dag met 20 kinderen. Voor het fruit eten speelde we eerst een spelletje. We speelde met zijn alle iedereen tikkertje in de cirkel. Dit is een tikspel waarbij iedereen de tikker is en als je iemand tikt moet diegene op zijn of haar hurken gaan zitten. Als je bent getikt moet je goed opletten wie jou heeft getikt, want als diegene af is dan mag jij weer meedoen. Tik je elkaar tegelijk, dan doe je steen, papier, schaar en de verliezer gaat op zijn hurken zitten. Na het spel gingen we naar binnen om fruit te eten met zijn alle en daarna zijn we weer naar buiten gedaan en hebben we verstoppertje gespeeld. Vervolgens hebben de kinderen lekker vrij gespeeld en was het alweer weekend!



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches