Een geweldig concept! Kinderen zitten tegenwoordig al zoveel binnen, fijn dat deze BSO de nadruk legt op buiten spelen en sporten!

Anne Smets Anne Smets
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend memory, sponsestafette en waterslagbal - week 25 - 2023

Maandag 19 juni

Maandag was het weer lekker weer. Toen alle kinderen waren opgehaald mochten ze eerst vrij spelen voor we aan het fruit moment begonnen. Na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan en hebben we leuke activiteiten gedaan. We hadden twee groepen gemaakt. de eerste groep speelde watersponsestafette. Verder hadden we ook nog een waterobstakelestafette gespeeld. Ook de twister splash werd weer naar boven gehaald. Na de spelletjes hebben we lekker een koekje gegeten en zat de dag er weer op.

Dinsdag 20 juni

Een drukke dag vandaag met 43 kinderen. We bleven vandaag lekker een dagje op de BSO en hadden erg veel vrij gespeeld voor we aan het fruit moment begonnen. Na het fruit eten hadden we beslist om de kinderen vandaag lekker vrij te laten. We hadden er voor gezorgd dat er veel leuke spellen en spullen buiten lagen. De kinderen hebben hier heel fijn mee gespeeld en wij deden natuurlijk lekker mee. We sloten de dag nog af door gezamenlijk een koekje te eten.

Woensdag 21 juni

Het zonnetje scheen heel de middag, dus dat was super fijn! We begonnen de dag met een gezamenlijke lunch. Na het eten was het tijd om de andere kinderen op te halen. Toen alle kinderen opgehaald waren begonnen we aan het fruit moment. Doordat de zon heerlijk scheen mochten de kinderen even vrij buiten spelen. Na het buiten spelen begonnen we aan de activiteit. Vandaag stond op het programma: Levend bowlen. Dit is een spel waarbij er op het einde van de buikschuifbaan pionnen worden neer gezet. De kinderen rennen heel hard naar de baan en proberen zelf alle pionnen omver te glijden. Ook hebben we nog wat andere waterspellen klaargezet om lekker mee te spelen. Hierna gingen we samen een koekje eten en werden de eerste kinderen al weer opgehaald!

Donderdag 22 juni

Het was vandaag weer een lekker drukke dag met veel regen. We hebben eerst met zijn alle fruit gegeten, na het fruit eten stonden er twee leuke activiteiten op het programma. We hebben eerst met de oudste kinderen een hele leuke quiz gespeeld dit was heel erg leuk en ging ook super goed. Met de jongste kinderen hebben we levend memory gespeeld. Ze deden allemaal heel goed mee. De oudere kinderen kregen een lastige sportquiz. Door samen te overleggen over de vragen konden de kinderen het goede antwoord geven en zo veel mogelijk punten halen. Na al het spelen hebben we gezellig met zijn alle een koekje gegeten en zat de dag er weer op.

Vrijdag 23 juni

Vandaag was het een kleine groep met 18 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteit begonnen. Vandaag speelde we waterslagbal. Bij dit spel wordt er een slagbalveld neergezet met 4 honken. Bij iedere honk wordt ook een emmer water neergezet. Zodra het kind voorbij de honk komt moeten ze een lichaamsdeel in het water doen, dan mogen ze pas door naar het volgende honk. Dit spel kan ook met een voetbal gespeeld worden in plaats van slagbal. Na deze activiteit mochten de kinderen weer even lekker spelen en sloten we de week af met een wel verdiend ijsje.



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches