Geweldig concept! Enthousiaste en betrokken begeleiders (je hoort op een school BSO wel eens andere verhalen). Leuke spelletjes maar kids kunnen ook rustig aan doen als ze daar behoefte aan hebben. Op studiedagen gaan ze wel eens op uitje, dat bevalt de kids ook altijd goed. Sterk gegroeid in een paar jaar, korte lijntjes en je kunt alles vragen of zeggen dus ik laat mijn kids er graag achter. Enige nadeel is de kleine binnenruimte bij slecht weer (sinds ze zo gegroeid zijn) op een na schoolse middag maar dat proberen ze op te lossen met bijv optredens of bingo dus ook dat is dan weer heel leuk!

Marjoleine van Kollenburg Marjoleine van Kollenburg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare, iedereen tikkertje en verstoppertje! - week 17 - 2023

Maandag 24 april:

Het is VAKANTIE! Wat een feest, want het is eindelijk meivakantie. Vandaag hadden we 20 kinderen en daarom gingen we in de ochtend naar Jumpsquare Eindhoven. Dit is een hele grote hal vol met trampolines. Dit vond iedereen natuurlijk super leuk en hier hadden we één uur lang trampoline gesprongen. Toen we terug kwamen hadden de kinderen nog even rustig gespeeld en toen was het tijd om te gaan lunchen. In de vakantie regelt Sportstuif de lunch, dus hoeven de kinderen zelf geen eten mee te nemen naar de BSO. Toen iedereen klaar was met eten gingen we even lekker naar buiten een frisse neus halen. Helaas was het in de middag ook erg slecht weer, dus hadden we een film aangezet op de grote tv in de kantine. De kinderen die geen film wouden kijken, die mochten gewoon rustig iets voor zichzelf doen. Ondanks het slechte weer was het een geslaagde eerste dag van de vakantie.

Dinsdag 25 april:

Een drukke dag vandaag met 33 kinderen. We hadden voor deze ochtend gymzaal Naestenbest afgehuurd. Hier had Rik in de ochtend allemaal leuke dingen klaargezet, zodat de kinderen hier lekker konden gaan spelen. Hierna gingen we met zijn alle weer terug naar de BSO en was het tijd om te lunchen. Na de lunch zijn we met de kinderen naar buiten gegaan en speelde we met zijn alle een spel. We speelde bevrijdingstikkertje en Chinese muur. Toen gingen we fruit eten na het fruit eten gingen we samen een film kijken en zat de drukke maar leuke dag erop!

 

Woensdag 26 april:

Vandaag een wat kleinere groep van 15 kinderen. Het zonnetje scheen gelukkig een beetje, dus we konden lekker naar buiten. Toen alle kinderen er waren hadden we lekker wat fruit gegeten en zijn we daarna met zijn alle naar buiten gegaan om een spelletje te spelen op het veld. Dit spel was iedereen tikkertje. Dit is een spel waarbij iedereen de tikker is en als je was getikt moest je op je hurken gaan zitten en moest je goed in de gaten houden wanneer jou tikker werd afgetikt, want als die af was mocht je weer meedoen. Tikte je elkaar tegelijk dan deed je steen, papier, schaar en de verliezer ging zitten op de hurken. Na de lunch gingen we iets creatiefs doen. We hadden verf en allemaal papieren bordjes, dit was super leuk want de kinderen mochten helemaal zelf weten wat ze gingen schilderen. Toen aten we nog een koekje met zijn alle en zat de dag er alweer op.

Donderdag 27 april:

Gesloten vanwege Koningsdag.

 

Vrijdag 28 april:

Een rustige dag vandaag met maar 8 kinderen. In de ochtend hadden de kinderen eerst lekker vrij gespeeld en daarna gingen we met zijn alle fruit eten. Toen deden we binnen het spelletje verstoppertje. Dit hadden we heel veel rondes gedaan, omdat iedereen het zo leuk vond om te doen. Vervolgens gingen we lekkere boterhammen eten en hadden we daarna even rustig aan gedaan. Helaas werd het erg slecht weer deze middag, dus hadden we in de kantine een film gekeken. We hadden alle barkrukken aan elkaar geschoven zodat we lekker op konden liggen. Het was een leuke dag en de eerste week van de vakantie zit er al weer op.

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches