Geweldig concept! Enthousiaste en betrokken begeleiders (je hoort op een school BSO wel eens andere verhalen). Leuke spelletjes maar kids kunnen ook rustig aan doen als ze daar behoefte aan hebben. Op studiedagen gaan ze wel eens op uitje, dat bevalt de kids ook altijd goed. Sterk gegroeid in een paar jaar, korte lijntjes en je kunt alles vragen of zeggen dus ik laat mijn kids er graag achter. Enige nadeel is de kleine binnenruimte bij slecht weer (sinds ze zo gegroeid zijn) op een na schoolse middag maar dat proberen ze op te lossen met bijv optredens of bingo dus ook dat is dan weer heel leuk!

Marjoleine van Kollenburg Marjoleine van Kollenburg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hoepelbal, BINGO en Weerwolven - week 43 - 2023

Maandag 23 oktober
Na een gezellige, creatieve en actieve herfstvakantie is het weer tijd voor het normale ritme van de kinderen. Vandaag zijn jullie allemaal eerst weer fijn naar school toe geweest om vervolgens feest te komen vieren op de sportBSO, want begeleidster Tessa is jarig! Een aantal kinderen hebben een mooie tekening gemaakt, er is natuurlijk mooi gezongen én de kinderen als ze andere begeleiders kregen nog wat lekkers van Tessa.
Voordat wij dit feestje met zijn allen gingen vieren is er volop gerend, gespeeld en er is veel gelachen. Buiten stonden de volgende activiteiten op het programma: paaltjes voetbal, inktvis tikkertje en hockeybal afpakken. Alles 3 de spellen vielen goed in de smaak bij de kinderen en er werd weer enthousiast meegedaan. Met name bij het hockeybal afpakken werd er flink gestreden om de bal maar niet te verliezen..

     


Dinsdag 24 oktober
Bij binnenkomst gaat iedereen zijn of haar eigen weg. Het ene kind gaat graag binnen een spektakel stuk aan LEGO bouwen waarbij de ander liever in de speeltuin op z’n kop aan het duikelrek hangt. Mooi om te zien hoe ieder kind zijn of haar eigen interesses heeft en soms worden wij gevraagd om mee te spelen, te kijken of scheidsrechter te spelen en dit doen wij dan natuurlijk ook graag. Wij stimuleren iedereen om lekker bezig te zijn met elkaar.
Gelukkig was het vandaag nog stralend weer en konden wij in de middag met z’n allen naar buiten om hond kom uit je hok en hoepelbal te spelen. Er werden 2 groepen gemaakt en halverwege werd er gewisseld.

     

Woensdag 25 oktober
Vandaag was het een echte herfstdag. Helaas heeft het vrijwel de gehele dag flink geregend waardoor wij binnen moesten blijven. Op woensdag zijn een aantal scholen eerder uit en deze kinderen lunchen dan altijd met ons samen bij Sportstuif. Altijd erg leuk! Het was vandaag een relatief rustige dag met kinderen maar ondanks dat hebben wij er met zijn allen een leuke middag van gemaakt. Wij hebben de BINGO weer eens tevoorschijn gehaald en iedereen keek daar enorm naar uit. In tweetallen speelden alle kinderen samen met 1 kaart. Als je horizontaal of verticaal een volle rij had kon je bingo roepen en kreeg je een rolletje snoep. Daarna werd er natuurlijk gespeeld voor een volle kaart en dat werd beloond met een coole stuiterbal naar keuze. Iedereen ging uiteindelijk stuiterend van blijdschap naar huis :-)

     

Donderdag 26 oktober
Op donderdag hebben wij altijd een grote en enthousiaste groep met kinderen van diverse leeftijden. Bijzonder om te zien hoe zowel jonge als oudere kinderen met elkaar omgaan en elkaar respecteren. Of als er bijvoorbeeld een nieuw kindje bij ons is dan wordt deze direct opgenomen in de groep zoals deze week het geval was. Heel fijn!
In de middag hebben wij de groep in tweeën verdeeld. Met de jongere kinderen hebben wij beneden Levend Memory gespeeld. Hierin kon iedereen zijn of haar eigen creativiteit goed in kwijt! Boven hebben wij met de oudere kinderen Weerwolven gespeeld. Een erg populair spel wat dan ook graag én serieus gespeeld wordt.
 

          

Vrijdag 27 oktober
De afsluitende dag van de week. Het was vandaag een relatief rustige dag en de kinderen hebben zich wederom goed vermaakt. Zoals gebruikelijk hebben wij eerst met zijn allen lekker fruit gegeten om wat extra energie op te doen voor de sport- en spelactiviteiten. Tussen de buien door konden wij vandaag gelukkig toch even naar buiten met z’n allen. Er was een leuke maar ook griezelachtige Halloween speurtocht uitgezet en dit vond iedereen natuurlijk wel een beetje spannend. Dit om alvast in de sfeer te komen voor als het volgende week écht Halloween is. Het was zeer geslaagd! Een heel fijn en zonnig weekend gewenst voor iedereen.

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches