Fijne flexibele opvang, veel speelruimte voor de kinderen. Contact leggen gaat gemakkelijk, al zou ruilingen ed mogelijk gemakkelijker kunnen via een app oid. Erg tevreden!

Linda Sanders Linda Sanders
4 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie bij Sportstuif Best - week 42 - 2023

Maandag 16 oktober
Goedemorgen allemaal,
De herfstvakantie gaat vandaag van start en dat betekent dat wij alle dagen van 07:30 uur tot 18:30 uur geopend zijn. Hierdoor kunnen alle kinderen extra lang hun energie kwijt bij ons op de SportBSO. In de ochtend is het voor de meeste kinderen altijd even rustig wakker worden en opstarten. Toen alle kinderen aanwezig waren werd en creatief geknutseld; een tekening van een dier mochten de kinderen versieren met o.a. blaadjes die ze buiten hadden gevonden in herfstthema natuurlijk. Dit viel goed in de smaak.

In de middag zijn er nog verschillende tikspelletjes gespeeld buiten zodat iedereen even zijn of haar energie goed kwijt kon. Altijd fijn natuurlijk!

     


Dinsdag 17 oktober
Een voor een kwamen alle kinderen binnen druppelen, het duurde even voordat de eerste er waren maar toen eenmaal iedereen binnen was kon de dag gezamenlijk beginnen met een hele toffe workshop van ‘The Handmades’. Alle kinderen deden vol enthousiasme mee en zij konden van alles maken zoals een mooi armbandje, ketting of sleutelhanger. Diverse materialen en kleuren waren aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar deze workshop!

Na de lunch zijn alle kinderen naar buiten gegaan om van het heerlijke zonnetje te genieten. Het was een stralend zonnige herfstdag. Dat is echt genieten om dan fijn samen buiten te spelen.

     


Woensdag 18 oktober
Het was een relatief rustige dag qua aantal kinderen waardoor alles goed te overzien was. Gelukkig was het droog vandaag dus konden we zowel in de ochtend als in de middag fijn naar buiten. In de ochtend zijn we gestart met het spel speurneuzen hierbij werden er 4 groepjes gemaakt en iedere groepje ging op zoek naar 3 verschillende voorwerpen (bijvoorbeeld een hoepel, een tennisbal en een gieter). Als je alle 3 de voorwerpen gevonden had kon je nog de 2 bonusvoorwerpen zoeken. Alle groepjes waren erg fanatiek en iedereen deed leuk mee!

Na het harde speuren was het tijd voor lunch en konden we lekker met zijn allen boterhammen, crackers en rijstwafels eten. Daarna heeft iedereen even buiten gespeeld en ieder zijn of haar ding gedaan. Ondertussen konden wij allemaal kleine mini games klaarzetten voor het grote uitdaagspel. Hierbij kregen alle kinderen 5 fiches en konden ze elkaar uitdagen met o.a. het omvergooien van bekertjes, pingpongballetjes werpen en wie het langst stil dan zijn op een been met de ogen dicht!

Voordat we het wisten de dag alweer voorbij en werden de eerste kinderen weer opgehaald voor papa of mama.

     


Donderdag 19 oktober
Vandaag was het gezellig druk bij ons op de SportBSO. Vele kinderen waren dan ook al vroeg uit de veren om bij ons gezellig met elkaar te komen spelen. Bij binnenkomst doet iedereen zijn of haar eigen ding; de een start rustig op met het inkleuren van een tekening waar de ander juist meteen naar buiten wil om een balletje te trappen.

In de ochtend hebben wij een knutselochtend georganiseerd waarbij de kinderen hun creativiteit kwijt konden in het maken van een eigen herfsttak met o.a. takken, touw, bladeren, dennenappels, eikels, kralen en natuurlijk mochten de glitters niet ontbreken om het mooi af te maken! Iedereen waren super trots op zijn of haar mooie kunstwerk en wij uiteraard ook.

Na de lunch zijn we binnen gebleven omdat het helaas slecht weer was. Er werden hele legobouwwerken in elkaar gezet, diverse spelletjes werden en gespeeld en natuurlijk zoals altijd werd er ook heel veel gekleurd en getekend. Het was een gezellige dag vandaag.

     


Vrijdag 20 oktober
De afsluitende dag van de herfstvakantie, wat gaat de tijd toch ontzettend snel als je het leuk hebt samen. In de ochtend hebben we lekker met zijn allen spelletjes gespeeld in verschillende groepjes en daarna met de hele groep verstoppertje gespeeld; dit blijft toch wel een zeer favoriet spelletje bij de kinderen.

Nadat wij gezellig met zijn allen boterhammen hebben gegeten was iedereen weer vol energie maar helaas was het weer vandaag zo ontzettend slecht dat het vrijwel de hele dag heeft geregend. Met een groot gedeelte van de groep hebben we een film gekeken. Tussen de buien door waren een toch een paar bikkels die even buiten wilden voetballen ondanks dat er miezerende regen was.

Het was weer een fantastische herfstvakantie met vele toffe activiteiten en blije gezichten. Fijn weekend allemaal!

     
 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches