Beste overstap die wij ooit hebben gemaakt. Fijn dat contact snel via WhatsApp kan ook.
Ze maken veel uitstapjes (vooral in vakanties). Zijn altijd vriendelijk. Erg flexibel en denken goed mee. Tevens mogen ervaren dat ze adequaat reageren in geval van "nood".
Tevens krijg je filmpjes toegezonden met wat ze hebben gedaan. Dochter krijgt genoeg beweging maar ook genoeg vrijheid om juist rustiger te doen.

Charlotte H Charlotte H
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Gevangenistikkertje, mastermind en atletiekclinic - week 46 - 2023

Maandag 12 november
Deze week begon extra bijzonder! Vele kinderen waren behoorlijk zenuwachtig en onrustig omdat vanavond het sinterklaas journaal weer van start is gegaan. Hierdoor had bijna iedereen ook slecht geslapen omdat zij natuurlijk niet konden wachten, logisch 😉.
Nadat alle kinderen waren opgehaald met onze mooie Sportstuif auto’s konden wij iedereen zijn of haar verhalen horen over afgelopen weekend. Erg leuk en interessant om te horen wat de kinderen allemaal hebben gedaan. Eerst werd er zoals altijd lekker fruit gegeten in verschillende groepen om vervolgens fijn naar buiten te kunnen. Wij zijn begonnen met EHBO tikkertje en daarna is de groep opgesplitst in tweeën om gevangenis tikkertje te spelen en een voetbal toernooitje. Hierin waren de kinderen vrij om te kiezen.
   
Dinsdag 13 november
Vandaag had basisschool de Zevensprong een studiedag dat betekent dat wij dan net zoals in de vakanties vanaf 07:30 uur geopend zijn. Deze ochtend waren er 4 kinderen aanwezig waarmee de volgende spellen zijn gespeeld; een jungle bordspel, tafelvoetbal en mastermind. Aan het einde van deze ochtend stond er ook nog een toffe activiteit elders op de planning. Wij zijn namelijk met dit kleine groepje naar Glowgolf in Eindhoven geweest. Iedereen was dol enthousiast en keek zijn/haar ogen uit daar binnen. Een echte aanrader om vaker naartoe te gaan!
Daarna was het natuurlijk tijd voor een lekkere lunch samen op de sportBSO om vervolgens de rest van de kinderen op te gaan halen. Helaas was het in de middag heel slecht weer waardoor wij met de jongere kinderen samen het Sinterklaas journaal hebben gekeken en vrij gespeeld. Met de oudere kinderen hebben wij weer een uitbreiding van weerwolven gespeeld. Erg populair spel!

  


Woensdag 14 november
Op woensdag lunchen wij altijd gezellig samen op de sport BSO met de kinderen die al vroeg uit school zijn. Een fijn moment om even rustig met de kinderen bij te kunnen kletsen. Als alle andere kinderen daarna zijn opgehaald kan de middag écht beginnen. Op deze dag zijn er altijd relatief gezien wat minder kinderen. Gelukkig konden wij in de middag naar buiten voor 2 tikspellen; poort-tikkertje en iemand is hem niemand is hem. Ook was er vandaag meerdere keren iets bijzonders te zien namelijk de regenboog; prachtig te zien over de velden heen.

   


Donderdag 15 november
Vandaag was weer een drukke dag met veel kinderen en bijna alle materialen werden dan ook uit de kasten getrokken 😉.
Ook kwam regiomanager op bezoek met een sollicitant om eens samen een kijkje te nemen hoe een dag bij ons op de sportBSO verloopt. Altijd goed en interessant om dit met eigen ogen te kunnen zien natuurlijk! In de middag konden de kinderen goed hun energie en enthousiasme kwijt in de volgende spellen; allesbal, 3 is teveel en leeuwenkooi. Met name allesbal was verrassend omdat de kinderen van te voren dan niet wisten welke balsport er gespeeld zou worden. Bij de leeuwenkooi werd er door de leeuwen ook veel eten verzameld! Verder is er door iedereen fijn binnen geknutseld, gekleurd en gebouwd.
  
 

Vrijdag 16 november
De laatste dag van de week alweer, wat gaat een week toch snel voorbij bij ons op de sport BSO. Dit is natuurlijk een goed teken, want dat betekent dat het reuze gezellig is bij ons. Wij merken dan ook dat de kinderen veel plezier maken samen en alle leeftijden spelen met elkaar. Vandaag stond er namelijk een atletiekclinic op het programma. De kinderen hebben gerend, gegooid en gesprongen. Wij willen hiervoor graag atletiek vereniging Best voor bedanken!

   



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches