Hele fijne en flexibele opvang! Onze kinderen zitten er nog geen maand op, maar ik kan nu al zeggen dat het een fijnere opvang is dan waar we hiervoor gebruik van maakten. Heel fijn, die korte lijntjes tussen ouders en Sportstuif. De activiteiten die gedaan worden zijn ook echt een pluspunt!

Loeki van den Elzen Loeki van den Elzen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Gevangenis tikkertje, museumwachter en korfbal clinic - week 44 - 2023

Maandag 30 oktober
Een nieuwe week waarin wij alweer overgaan naar een nieuwe maand; november. Dit is natuurlijk ook de maand waarin Sinterklaas weer in Nederland aankomt (hierover later meer). Wat gaat de tijd toch snel! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn en gezellig weekend gehad?
Vandaag was het helaas slecht weer maar fijn dat wij tussen de buiten door toch even met zijn allen naar buiten konden om 2 toffe tikspellen te spelen namelijk: iedereen tikkertje en iemand is hem niemand is hem. Van deze tikspellen wordt iedereen direct enthousiast wat erg leuk is om te zien en wij doen hier dan ook graag aan mee! Verder hebben wij de dag gespendeerd door binnen divere kaart- en bordspellen te spelen, te knutselen en natuurlijk de mooiste LEGO bouwwerken werden weer gebouwd!

          

Dinsdag 31 oktober
Op de dag was het een stuk rustiger dan anders dit kwam doordat er helaas behoorlijk wat afmeldingen waren met name wegens ziekte. Erg jammer en vervelend natuurlijk! Desalniettemin hebben wij natuurlijk weer fijn gespeeld en konden de kinderen buiten hun energie goed kwijt in de volgende activiteiten: viesland-lekkerland en gevangenis tikkertje waarbij kleine gekleurde hoepels zowel als cellen en als sleutels dienden om de boeven weer te kunnen bevrijden. Dit spel is zeker voor herhaling vatbaar. Én wij hebben een prachtige regenboog mogen aanschouwen! Daarnaast was er vandaag nog iets bijzonders namelijk dat Milou vandaag voor het laatst bij ons op de sportBSO was. Wij hebben hier bij stilgestaan en haar beloond met een Kanjer diploma. Milou, we gaan je missen!

     

Woensdag 1 november
Nadat er 2 weken geen ouder-peutergym was gegeven stond vandaag de vierde les op het programma. Zowel de peuters als de ouders keken er enorm naar uit om weer te komen gymmen, dansen en spelen op muziek. De zaal was weer helemaal volgebouwd met allerlei leuke en toffe materialen. Volgende week woensdag 8 november is de laatste les van die blok dus dat beloofd wat!
Begin van de middag hebben wij zoals elke woensdag weer samen kunnen lunchen met een aantal kinderen om vervolgens de rest van de kinderen op te kunnen halen. Wederom vandaag iets minder goed weer, helaas. Toch konden we even naar buiten voor een tikspel iedereen tikkertje en het altijd populaire kleurengelukspel. De middag is afgesloten met het eten van een lekker koeken binnen.

     

Donderdag 2 november
Vandaag was het een flink onstuimige dag vol regen en harde windstoten waardoor wij gezellig met z’n allen veilig binnen zijn gebleven. In 2 groepen werden er verschillende spellen gespeeld namelijk: museumwachter en weerwolven. Hele leuke spellen en er werd goed meegedaan. Daarnaast hadden wij vandaag een feestje te vieren want Nina is 10 jaar geworden. Hieperdepiep Hoera! Op onze sportBSO zijn wij altijd in voor een feestje. Ook kwam onze nieuwe collega Femke alvast een kijkje nemen en kort kennismaken. Vanaf 13 november zal zij ons team komen versterken. Alvast welkom en succes Femke!

     


Vrijdag 3 november
De afsluitende dag van de week. Er stond vandaag een gave korfbal clinic op de planning bij DKB. De kinderen waren razend enthousiast en het zonnetje scheen dus dat was super! De clinic werd gegeven door 3 trainers van de club. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Verder heeft iedereen fijn zelf kunnen spelen en natuurlijk ook een beetje kunnen uitrusten van de clinic zodat ze nog een beetje energie over zouden hebben voor het weekend ;-)
Fijn weekend allemaal en wij staan maandag weer voor jullie klaar!

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches