Super initiatief in Best. Een opvang waar de nadruk ligt op sporten. Ook nog eens voordeliger dan de andere BSO aanbieders.

Wessel Slemmer Wessel Slemmer
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een zonnig weekje met veel kinderen en leuke activiteiten! - Week 19 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Bij onze sport BSO kunnen kinderen na school lekker uitleven! 

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Lees hier wat we gedaan hebben in week 19!

Veel leesplezier.

Maandag 9 mei:

We zijn de laatste weken enorm aan het groeien bij Sportstuif Best en we hadden vandaag maarliefst 21 kinderen op de maandag. Dit is super! Toen alle kinderen opgehaald waren van school hebben we lekker fruit gegeten. En natuurlijk de vakantie doorbesproken, want er waren ook kinderen die niet naar de BSO waren geweest in de vakantie, maar lekker op vakantie waren gegaan. Na het fruit eten gingen we naar buiten. Vandaag en dinsdag staat gooien en vangen op het programma. Vandaag hadden we 2 verschillende spellen. Bij één spel hadden we 5 balletjes in het veld en moesten we bij elkaar proberen te scoren in de goal. Lukte dit, dan had jouw team 1 punt. Je mocht lopen met de bal tot de middellijn en dan moest je gooien. Het andere spel maakte we ook 2 teams en moest je de bal zo vaak mogelijk overgooien en proberen dat de tegenpartij hem niet kon onderscheppen. Na een tijdje gingen we wisselen. Hierna hebben we nog een lekker koekje gegeten.

 

Dinsdag 10 mei:

Ook vandaag hebben we een lekker drukke dag met 23 kinderen. We speelde vandaag een spelletje met gooien en vangen en we speelde frisbeegolf. We hadden de oudere en jongere kinderen gesplitst. De ouderen begonnen met het frisbeegolf en de kleinere met gooien en vangen. Met het spel gooien en vangen hadden we 2 tallen gemaakt. Eén iemand had een pion vast en de andere een tennisbal. Diegene met de bal bleef op de lijn staan en als hij raak had gegooid mocht diegene met de pion een stap naar achter. De kinderen waren allemaal super ver gekomen. Met het spel frisbeegolf stonden er parcours uitgezet en moesten ze de frisbee in de hoepel krijgen via het parcours. Dit moest natuurlijk in zo min mogelijk keer te gooien. Na de spelletjes hadden we een jarige in ons middag. En het was heerlijk weer en we hadden geluk, want hij trakteerde ijsjes!!

Woensdag 11 mei:

Vandaag ook een heerlijke zonnige dag. We hadden iedereen opgehaald en hebben eerst lekker fruit gegeten op de BSO. Toen hebben we de bal meegenomen en zijn we naar de natuurspeeltuin gegaan. Hier hebben de kinderen heerlijk gespeeld en sommige ook lekker gevoetbald. Op het einde hebben we nog tikkertje gedaan in de speeltuin. Vervolgens gingen we terug naar de BSO en hebben we daar nog veel potjes verstoppertje met zijn alle gedaan. Toen hebben we nog een lekker koekje gegeten en hebben ze nog lekker voor zichzelf gespeeld.

Donderdag 12 mei:

Een drukke dag met 26 kinderen! Maar wat een leuke en gezellige dag was het. Vandaag hadden we een voetbaltoernooi! We hadden de oudere en jongere kinderen uit elkaar gehaald en 2 groepen gemaakt. Eén groep ging als eerste toernooitje doen en de andere groep ging als eerste pionnenvoetbal doen. Ze mochten hun pion in de middencirkel van het voetbalveld neerzetten en er waren 2 ballen in het spel. Na een tijdje hebben we gewisseld en hebben ze allemaal het andere spel gespeeld. Op het einde hadden we 2 grote groepen gemaakt en hadden we op een half veld een groot toernooi gespeeld. Dit was echt super leuk en ook Ruben, Jessie en Demi deden mee aan het toernooi. Het team zonder lintjes hadden met 3-0 gewonnen! Het was een super leuke dag.

Vrijdag 13 mei

De laatste dag van de week alweer. En we boffen wel met het weer hé! Omdat het weekend voor de deur staat besluiten we vandaag een klein uitstapje te maken. We gaan namelijk lekker spelen in de speeltuin in Son en Breugel! Kinderen kunnen hier fijn klimmen en klauteren. 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches