Ik had alles geregeld rondom onze verhuizing naar Best, zoals ook de BSO voor onze zoon. Op een gegeven moment stuurde een vriendin uit Best een foto van de flyer van Sportstuif Best door. Eigenlijk was ik toen al om, voordat ik überhaupt iets had gezien. Mijn zoon is namelijk het liefst buiten en heeft een hoge behoefte aan bewegen. Na een rondleiding en een kennismaking zijn we over gegaan tot inschrijving.

Na het even rustig aankomen met een stuk fruit wordt er een sportactiviteit gedaan. Deze zijn heel wisselend, iedere dag is weer anders. En daarna kunnen de kinderen lekker vrij spelen. Ook in de vakanties worden er veel diverse dingen georganiseerd.

Het contact tussen het team en de ouders is laagdrempelig en goed. En het team denkt ook graag met je mee als het soms lastig is met ophalen op een bepaald tijdstip, door bijvoorbeeld afspraken onder de BSO tijd.

Hier in ieder geval een super enthousiaste ouder (en kind). Ik kan het alleen maar aanraden.

fam. Matheussen fam. Matheussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Clicks verstoppen, Bingo en iedereen tikkertje! - week 12 - 2023

Maandag 20 maart:

Vandaag hebben we een grote groep van 40 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna trokken we in 3 groepen naar buiten en speelde we de activiteiten. Als eerste activiteit speelde we Raak en Haal in 4 vakken. Bij dit spel is het de bedoeling om met een bal de pionnen van de tegenpartij om te gooien en ze in je eigen vak te krijgen. Als al je pionnen weg zijn lig je er uit. Je kan het spel winnen door alle pionnen in je eigen vak te krijgen. Als tweede spel speelde we tikkertje in twee vakken. Als laatste activiteit speelde we het clicks na maak spel. Bij dit spel maken de begeleiders een slurf van clicks die perfect na gemaakt moten worden. De clicks liggen verspreidt over het veld de kinderen moeten er naar toe rennen en moeten proberen om zo snel mogelijk de slurf na te maken. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en hiermee sloten we deze leuke dag af!

Dinsdag 21 maart:

Ook vandaag super lekker weer voor de tijd van het jaar. Vandaag hadden we een groep van 42 kinderen, dus ook vandaag gingen we in drie groepen naar buiten en speelde we de activiteiten. Als eerste speelde we ewn Hockeytoernooitje . We hadden twee doeltjes klaargezet en de groep verdeeld in twee teams. Als tweede spel speelde we het spel clicks verstoppen, dit was echt een super leuk spel waarbij alle clicks verstopt werden onder pionnen elk team kreeg zijn eigen kleur click de kinderen moesten rennen naar een pion als hun kleur er onder lag mochten ze deze mee terug nemen, lag hij er niet onder moest de pion terug worden gezet de bedoeling was om zo snel mogelijk de alle clicks van met de juiste kleur zo snel mogelijk in je team te hebben. Als laatste speelde we nog een Tikspel na dit spel was het al weer tijd voor het koekje en werden de eerste kinderen al weer opgehaald.

Woensdag 22 maart

Vandaag hadden we een iets kleinere groep van 16 kinderen. Toen alle kinderen er waren hadden we fruit gegeten en zijn we daarna naar buiten gegaan. Door de kleine groep en het slechte weer hadden we beslist dat de kinderen vandaag iets langer vrij mochten spelen. Tussen de regenbuien door hebben we toch 1 activiteit gedaan namelijk slurven tikkertje. De tikker krijgt hierbij 2 grote slurven en moet hiermee proberen de andere kinderen aan te tikken als je getikt bent kom je even naast het veld staan het kindje dat als langste in het veld blijft heeft gewonnen. Na dit spel was het nog even tijd om vrij te spelen voor dat de eerste kinderen alweer werden opgehaald.

Donderdag 23 maart:

Vandaag starten we de dag met een grote groep van 46 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald van school gingen we in drie groepen fruit eten. Deze groepen zijn gebaseerd op leeftijd, ook gaan we altijd in deze groepen naar buiten en spelen we de activiteiten. Als eerste activiteit hadden we Bingo. Dit deden we in teams van 3 zodat iedereen van het team elkaar kon helpen. Als je met je team een volle kaart had mocht je een stuiterbal komen uitkiezen. Verder door het slechte weer hebben de kinderen vrij mogen spelen en hierna zat de dag er alweer op!

Vrijdag 24 maart:

Vandaag een dag met 20 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald van school Mochten ze even lekker buitenspelen hierna begonnen we aan het fruit eten. Als activiteit stond er iedereen tikkertje op het programma. Dit is een activiteit wat de kinderen erg graag doen. Bij dit spel is iedereen een tikker. Word je getikt, dan ga je op de grond zitten. Je bent weer vrij als het kind dat jou getikt heeft zelf wordt getikt. Hierna mochten de kinderen ook even vrij spelen. Na het spelen werden de eerste kinderen al weer opgehaald en kon het weekend beginnen!



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches