Hele fijne en flexibele opvang! Onze kinderen zitten er nog geen maand op, maar ik kan nu al zeggen dat het een fijnere opvang is dan waar we hiervoor gebruik van maakten. Heel fijn, die korte lijntjes tussen ouders en Sportstuif. De activiteiten die gedaan worden zijn ook echt een pluspunt!

Loeki van den Elzen Loeki van den Elzen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie bij Sportstuif - Week 7 - 2021

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je weer de nieuwe blog leest van BSO Sportstuif Best. Als we eenmaal met de reguliere opvang open mogen dan vind je hier elke week een leuk stuk met foto's en verhalen over de activiteiten van de hele week tijdens de opvang. Zoals we het nu al een paar weken doen, lees je hier wat extra informatie over Sportstuif Best en over activiteiten waar we ons nu mee bezig houden. Als je nog niet alles gelezen hebt, geen probleem want alle blogs blijven op de website!

Veel leesplezier.

Maandag 15 februari

De kinderen zijn allemaal een weekje naar school geweest en zijn alweer toe aan vakantie. De carnavalsvakantie! Helaas ditmaal niet een vakantie vol hossen en feesten, maar we maken er het beste van met leuke activiteiten bij Sportstuif! Zo had je bijvoorbeeld de maandag kunnen besteden aan een sportief potje ganzenborden. In de blog van week 6 werd deze al geïntroduceerd. Heb je het sportieve bordspel nog niet gespeeld? Download hem dan hieronder. 

 

Dinsdag 16 februari 

Tijd voor een nieuwe sportieve challenge! Tijdens de lockdown periode maakt Sportstuif sportieve challenges voor alle kinderen die thuis zitten. Elke keer weer in een ander thema. Om toch een beetje van de sfeer van de carnaval mee te pakken, hebben we voor vandaag de Mini Disco challenge. Heb jij ook meegedanst met Shauny en Judy? Bekijk het filmpje nog eens terug en dans lekker mee. 

Woensdag 17 februari

Vandaag was het voor ons ook een klein beetje vakantie. Geen woensdagmiddag activiteit op de planning een geen kinderen die we met de noodopvang konden opvangen. Een mooie kans dus om even terug te blikken naar de woensdagmiddag activiteiten die we al gehad hebben! Hieronder zie je een leuk overzicht van de activiteiten die we al gedaan hebben. 

En goed nieuws want 24 februari staat de volgende activiteit gepland: We gaan Lasergamen! Inschrijven kan nog steeds via www.samenbijsportstuif.nl. De nieuwe activiteiten voor in maart zullen ook gedeeld worden via Samen Bij Sportstuif en onze sociale media kanalen!

Donderdag 18 februari

Het is toch vakantie? Alle teamleiders mochten vandaag toch weer even terug naar school... Voor de BHV cursus! Zeker niet onbelangrijk natuurlijk, iets wat we elk jaar weer opnieuw doen. Gelukkig zijn alle teamleiders van de Sportstuif vestigingen weer geslaagd en zijn we voorbereid op alle situaties. 

Vrijdag 19 februari

Vandaag zijn we, net zoals elke vrijdag de laatste weken, open voor de noodopvang. Omdat we dit maar doen voor één kind, gaan we gezellig weer naar onze collega vestiging Sportstuif Meerhoven waar er wat meer kinderen zijn! Tijdens vakantie- en studiedagen zijn we open van 7.30u tot 18.30. We beginnen de dag dan ook rustig met het spelen met LEGO en verschillende spelletjes uit de kast. 

 

Het lente weer kwam vandaag al om de hoek kijken, dat beloofd veel goeds voor het weekend. Dus we zijn ook zeker lekker naar buiten gegaan! We speelden met het spel Picoo, een spel waarbij iedereen een lichtgevend voorwerp heeft. Hiermee kan je ontzettend veel leuke varianten spelen. Degene met het rode lampje moet bijvoorbeeld iedereen met het blauwe lampje tikken, maar pas op want de kleuren veranderen.. De kinderen zijn zo lekker in de buitenlucht aan het rennen, maar moeten ondertussen goed opletten. Een super leuk spel dus. Iets wat licht geeft is dan ook al snel heel interessant voor kinderen. Hierna zijn we nog naar het speeltuintje geweest net om de hoek bij Sportstuif Meerhoven, de dag is lang dus er is genoeg te doen!

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches