Ik ken Sportstuif van andere locaties en het is echt een mooi concept. Kinderen kunnen zowel sportief als creatief hun 'ei' kwijt.

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buikschuifbaan, sponsestafette en waterspelletjes - week 24 - 2023

Maandag 12 juni 

Deze week was het weer lekker weer. Toen alle kinderen waren opgehaald mochten ze eerst vrij spelen voor we aan het fruit moment begonnen. Na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan en hebben we leuke activiteiten gedaan. We hadden buiten de buikschuifbaan neergelegd, waar de kinderen heel de middag overheen zijn gegaan. Verder hadden we ook nog andere waterspelletjes. Na de waterspelletjes hebben we lekker een koekje gegeten en zat de dag er weer op.

Dinsdag 13 juni 

Vandaag hadden we een grote groep, we waren met 46 kinderen. Zodra iedereen wat opgehaald zijn we eerst lekker wat fruit gaan eten. Na het fruit eten zijn we buiten verschillende activiteiten gaan doen. We hadden de groep in drieën verdeeld. De eerste groep ging met Thijs waterpistooltikkertje doen. Jessie had de buikschuifbaan klaar gezet en daar mocht de andere groep overheen glijden. Bij Rik konden de kinderen sponsbal doen, dit is een soort handbal maar dan met een spons. Hierna draaide alle groepjes door zodat uiteindelijk iedereen alle spelletjes een keer gedaan had.

Woensdag 14 juni 

We zijn vandaag eerst begonnen met een gezamenlijke lunch, op woensdag zijn de scholen natuurlijk altijd vroeg uit. Na de lunch mochten de kinderen eerst buiten even lekker vrij spelen. Na het vrij spelen gingen we een activiteit doen, namelijk waterspons estafette. Er staat in het midden een badje vervolgens moeten de groepjes een parcours lopen en proberen hun fles als eerste vol te hebben. Daarna hebben we nog even vrij gespeeld en een koekje gegeten, toen werden de eerste kinderen alweer opgehaald.

Donderdag 15 juni 

Vandaag hebben we weer een lekker drukke dag met 45 kinderen. Thijs en Jessie hebben onder het fruit eten de buikschuifbaan opgezet. De kinderen mochten hier zich heel de middag mee vermaken en dat is goed gelukt. Na de buikschuifbaan hebben we nog iedereen tikkertje gespeeld. Iedereen heeft een hele leuke dag gehad en ging lekker nat naar huis.

Vrijdag 16 juni

Het was vandaag weer de laatste dag van de week. Toen de kinderen allemaal waren opgehaald zijn we lekker wat fruit gaan eten en snel naar buiten gegaan. Ook vandaag hadden we de buikschuifbaan weer opgezet, de kinderen hebben heel de middag lekker vrij gespeeld. Het was weer een geslaagde week.



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches