My son is having lots of fun and joy at Sportstuif.
The place is amazing and the activities are nice 👍

Lubna Safri Lubna Safri
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstspeurtocht, schaatsen en goaltjes schieten | week 51 – 2023

Maandag 18 december

De week begon met energie en enthousiasme terwijl de kinderen hun doelgerichtheid lieten zien bij het goaltjes schieten. Daarna daagden we de mentale behendigheid uit met een partijtje mikado. De kers op de taart was de kerstspeurtocht, waarin we op zoek gingen naar feestelijke verrassingen en gezamenlijk de magie van het seizoen deelden.

 

Dinsdag 19 december

Deze regenachtige dag hebben we bezoek gebracht aan Sportstuif Valkenswaard. Na het fruit eten namen de kinderen deel aan een intrigerend spel als museumwacht, waarin één dappere ziel met de rug naar de groep stond terwijl de anderen als standbeelden moesten blijven staan bij zijn blik van omdraaien, bewoog je dan was je gezien door de museumwacht en mocht je gaan zitten op de grond. Het ninja spel testte hun reactievermogen en maakte de dag compleet met spanning en sensatie, na ons bezoekje gingen we weer in de auto richting Bergeijk en is mikado toch wel echt een favoritet spel.

 

Woensdag 20 december

Woensdag middag mochten we bij onze collega’s in Veldhoven Basko mogen helpen. We zijn met de kinderen in een omgetoverd hockeyveld als dome gegaan waar de kinderen zelf kozen om vrij te spelen met de bal en de juffen de kinderen uitdaagde op de bal zo hoog mogelijk naar elkaar toe te stuiteren, dit zorgde voor grenzeloos plezier. Na die tijd hebben we met zijn allen gezellig om de kerstboom en de "openhaard" gezeten.

 

 

Donderdag 21 december

Donderdag stond in het teken van winterse activiteiten. We droegen ons steentje bij aan het schoolschaatsen in Bergeijk en brachten kostbare tijd door met de kinderen op de ijsbaan, zo hadden we pionnen uitgezet om te slalommen en moesten ze hurken onder een lijn door. In de middag tijdens de BSO is het Lego goedkekeurd en zijn we na het fruit eten direct de auto weer in gestapt om weer naar het ijsbaan toe te gaan voor een uitstapje schaatsen.

 

 

 

Vrijdag 22 december

Op vrijdag bereikten we een mijlpaal met de officiële ondertekening van het contract met RKVV Bergeijk voor een toekomst vol sportiviteit en stralende gezichten. Vandaag een dag waarbij de scholen eerder uit zijn. Dit betekend dat we met de kinderen altijd gezellig gaan lunchen op de BSO waarbij we na de lunch direct door zijn gegaan naar de Malpiehoeve. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven van klimmen, klauteren tot springen

Namens het hele team wensen we alle ouders en kinderen een warme en vreugdevolle kerstvakantie toe, gevuld met liefde, lachen en ontspanning. Moge het nieuwe jaar, 2024, bruisen van sportiviteit en gezondheid voor iedereen. Tot ziens in het nieuwe jaar!

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches