My son is having lots of fun and joy at Sportstuif.
The place is amazing and the activities are nice 👍

Lubna Safri Lubna Safri
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Mutlibal, stoelendans, Carnaval | week 6 - 2024

Maandag 5 februari
De week startte goed! Na een vrolijke autorit vol kinderen hebben we de hele middag buiten doorgebracht op de BSO, ondergedompeld in het avontuurlijke spel Multibal. Dit dynamische spel combineerde rugby, handbal, voetbal en basketbal, waarbij de kinderen moesten schakelen tussen verschillende ballen en sporten. De snelle omschakelingen zorgden voor opwinding en lachende gezichten. Multibal was een doorslaand succes, en de dag eindigde met stralende kinderen en talloze blije herinneringen aan buitenspeelplezier. Multibal, de perfecte mix van sportiviteit en vreugde!

 

 

Dinsdag 6 februari

Vandaag brachten we opnieuw een bezoek aan Sportstuif Valkenswaard. Na een smakelijk bordje fruit begonnen we aan een reeks activiteiten. Er werden verschillende tikspellen gespeeld, een fanatieke estafette georganiseerd en het klassieke en opwindende "annamaria koekkoek!" stond ook op het programma. Een middag vol energieke activiteiten resulteerde in knorrende buikjes bij de kinderen. Om even te ontspannen, verzamelden we aan tafel met lekkere koekjes en bekertjes drinken. Wat een genotvolle middag was het! Vervolgens was het tijd om terug te rijden naar onze BSO in Bergeijk, waar ouders snel arriveerden om hun kinderen op te halen.

 

 

Woensdag 7 februari
Halverwege de week stond er weer een woensdagmiddagactiviteit op het programma, namelijk badminton. Helaas waren er nog niet veel kinderen uit Bergeijk die enthousiast waren voor badminton, maar we hadden wel een geplande gezellige rondleiding. Natuurlijk werd er ook badminton uitgeprobeerd, maar blijkbaar was een voetbal toch net iets interessanter dan een badmintonracket voor onze kleinsten. Momenteel hebben we nog geen wachtlijsten, maar ouders, wees er snel bij, want we merken dat we nu snel groeien.

 

 

Donderdag 8 februari                     
In plaats van dat wij telkens op bezoek gaan, hadden we vandaag onze collega's van RKVVO Veldhoven op bezoek, met een auto vol enthousiasme. Omdat carnaval om de hoek is, mochten de kinderen zich verkleden en deze kans lieten ze niet onbenut. Er werden heuse verkleedpartijen gehouden. Toen eenmaal het bordje fruit snel leeg was, zijn we daarna direct overgegaan op gezellige binnen activiteiten, aangezien er buiten regende. We schoven een heleboel stoelen bij elkaar en vormden een kring. Je raadt het al: een stoelendans was geboren. Maar dat was niet de enige dans die de kinderen vandaag in beweging bracht; ze konden ook hun ware danskunsten laten zien tijdens onze Just Dance Battle. Een dagje binnen, maar wel vol beweging en plezier!

 

 

Vrijdag 9 februari
De laatste dag van de week en de start van de carnavalsvakantie! Vrijdag, de dag waarop de kinderen eerder uit school komen. Zodra we ze ophalen voor de BSO, schuiven we meteen aan voor de lunch met hun eigen meegebrachte gevulde broodtrommeltje. Vandaag was RKVV Bergeijk druk in de weer met hun worstenbroodjesactie, en we besloten dit te combineren door de kinderen de mogelijkheid te geven om te helpen, als ze dat wilden. Dit alles was natuurlijk voor het goede doel, ter ondersteuning van de vereniging. Het werd een drukke dag waarbij we broodjes moesten dragen en tellen en in dozen moesten stoppen. Gelukkig werd er met veel enthousiasme geholpen! Tussendoor was er ook nog tijd voor verschillende spelletjes zoals dammen, er werd fanatiek gekleurd en er werden hutten gebouwd met onze speelmatten. De opvang was al optijd leeg en hebben Bas en Jolanda nog even holpen met de worstenbroodjesactie. 

Wij wensen iedereen een hele fijne carnalvalvakantie!

   

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches