Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Super uitstapjes, tikspellen en speeltuinen | week 18 - 2024

Maandag 22 april 

Joepie! Daar gaan we dan, de tweede week van de meivakantie is begonnen en wij op de BSO zijn er helemaal klaar voor! Het wordt weer een week vol avontuur, en we trapten af met een maandag die zijn weerga niet kende!

Vanochtend zijn we het bos en het kunstgrasveld op onze geweldige locatie ingedoken voor een ongekende dosis tikspellen! De kinderen waren niet te stoppen terwijl ze probeerden de tikker te ontwijken en niet veranderden in knakworstjes. Wat een energie, wat een plezier!

Na al dat ravotten was het tijd voor een welverdiende lunch. En oh, wat hebben we gesmuld! Een hele zak brood ging erdoorheen, en zelfs de korstjes waren niet veilig voor onze hongerige magen. Bij ons op de BSO maken we altijd eerst een gezonde keuze met hartig beleg, voordat we ons tegoed doen aan iets zoets. En natuurlijk ontbraken de groenten en een lekkere beker melk niet!

En raad eens? Na de lunch stapten we allemaal in de auto richting speeltuin de Klimbim in Waalre! Een speelparadijs waar geen einde aan leek te komen: glijbanen, klimrekken, touwbruggen, trampolines, je kunt het zo gek niet bedenken! Wat een avontuur, wat een plezier!  

  

Dinsdag 23 april 

Na een energieke start van de dag op de BSO, waar de kinderen zich vermaakten met allerlei spelletjes en activiteiten, is het tijd om in de bus te stappen en op weg te gaan naar DippieDoe. De opwinding is voelbaar en de sfeer is bruisend!

Eenmaal aangekomen bij DippieDoe worden de kinderen begroet door kleurrijke attracties en spannende avonturen. Van glijbanen tot klimtoestellen en van botsauto's tot waterpret, er is voor ieder wat wils. De kinderen rennen van de ene attractie naar de andere, vol enthousiasme en verwondering.

Tijdens de lunchpauze genieten we van een smakelijke maaltijd samen, vol lekkernijen om de energie weer aan te vullen voor nog meer speelplezier. En na de lunch duiken we weer vol enthousiasme in alle attracties die DippieDoe te bieden heeft.

De dag vliegt voorbij terwijl de kinderen zich vermaken en nieuwe avonturen beleven. Met rode wangen van opwinding en gelach keren we aan het einde van de dag terug naar de BSO, vol verhalen en herinneringen aan een fantastische dag bij DippieDoe.

   

Woensdag 24 april 

De week is weer halverwege en zoals elke andere dag in de vakantie zijn wij vanaf 7:30 tot 18:30 uur weer beschikbaar om de kinderen op te vangen en een dag vol plezier te beleven. De kinderen druppelden een voor een binnen en kozen ervoor om binnen te spelen. Ondertussen smeerden wij alvast de broodjes voor de lunch, pakten we de tas in met broodjes, groente, ranja en natuurlijk zonnebrandcrème en pleisters, voor het geval dat.

Nadat alle kinderen aanwezig waren, zijn we met de Blauwe Dacia naar Sportstuif Valkenswaard gereden, waar een bordje fruit op ons stond te wachten. Gezellig hebben we met de kinderen van Sportstuif Valkenswaard aan tafel gegeten. Toen het fruit op was, hebben we onze jassen aangetrokken en zijn we met zijn allen naar speeltuin de Klimbim gegaan. Daar waren veel glijbanen, klimrekken, touwbruggen, trampolines, schommels en nog veel meer.

Rond 12:30 uur hebben we met de kinderen onder de partytent boterhammen gegeten met groente en ranja. Het weer was wat fris als de zon niet scheen. Er waren veel donkere wolken om ons heen, maar ook veel zonnestralen, dus het was een perfecte dag om buiten te spelen en onder de partytent te schuilen als dat nodig was. De kinderen hebben letterlijk gespeeld tussen de regendruppels door.

We sloten af met een potje verstoppertje, wat een mooie afsluiter was totdat het weer omsloeg en we besloten om weer terug te gaan naar onze eigen BSO's. De kinderen waren moe en voldaan en op de terugweg vielen er zeker weten weer een paar oogjes dicht. Het was een fijne dag waarbij de kinderen enorm veel plezier hebben gemaakt!

  

 

Donderdag 25 april 

De ochtend begint al vroeg met een bruisende energie op de BSO. De kinderen komen binnen met een lach op hun gezicht, vol enthousiasme voor de dag die voor ons ligt. We kunnen niet wachten om op pad te gaan en nieuwe avonturen te beleven!

Zodra iedereen klaar is en we fruit gegeten hebben, stapten we in de BSO bus en beginnen we aan onze reis naar BillyBird Hemelrijk. Onderweg zongen we vrolijke liedjes en maken we plannen voor alle attracties die we willen uitproberen.

Eenmaal aangekomen bij BillyBird Hemelrijk worden we begroet door een overvloed aan attracties en activiteiten. Van glijden, klimmen en spelen in de speeltuin tot avonturen beleven in kinderland en in de achtbaan, er is voor ieder wat wils. De kinderen renden van de ene attractie naar de andere, vol verwondering en plezier.

Tijdens de lunchpauze genoten we van een smakelijke maaltijd samen, vol lekkernijen om onze energie weer aan te vullen voor nog meer avontuur. En na de lunch doken we weer vol enthousiasme in alle attracties die BillyBird Hemelrijk te bieden heeft.

De dag vloogt voorbij terwijl we speelden, lachen en nieuwe herinneringen maakten. Met rode wangen van opwinding en gelach keren we aan het einde van de dag terug naar de BSO, vol verhalen en herinneringen aan een fantastische dag bij BillyBird Hemelrijk.

   

Vrijdag 26 april 

Vanochtend begonnen we de dag met een flinke dosis creativiteit. We toverden onze speelruimte om tot een magische wereld vol avontuur, met een parcours van groene blokken en lava stenen waar de kinderen zich helemaal konden uitleven. Wat een fantasie en plezier!

Na het fruit eten vertrokken de kinderen met Yannick op een speciaal uitstapje naar Sportstuif Valkenswaard . Hier waren nog veel meer kinderen met wie leuke nieuwe spelletjes gespeeld konden worden zoals Boom Boom Ballon en veel meer. 

Na al dat avontuur was het tijd om onze energie weer aan te vullen met een heerlijke lunch. Met blije gezichten genoten we van gezonde boterhammen met vleeswaren en kaas, terwijl we samen terugblikten op de geweldige week vol plezier en avontuur.

En hoewel de week ten einde loopt, hebben we nog een laatste verrassing in petto: een afsluitend spelletje Bowlen om de meivakantie in stijl af te sluiten! Samen met de kinderen van Sportstuif Valkenswaard vertrokken we naar de Bowlingbaan waar we probeerde zo veel mogelijk kegels om te gooien! Een heerlijke afsluiting van de vakantieweek!

En zo komt er een einde aan een onvergetelijke week vol avontuur, plezier en vriendschap op de BSO. Maar we kijken terug op alle mooie herinneringen die we hebben gemaakt, en we weten dat er nog veel meer avonturen op ons wachten in de toekomst!

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches