Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsmaskers, optochten bekijken en Ballorig | week 7 - 2024

Maandag 12 februari
De vakantieweek is aangebroken en dat betekent tal van leuke uitjes met de kinderen. Na het genieten van een bordje fruit in de ochtend zijn we begonnen met het maken van carnavalsmaskers, aangezien het nog carnaval was. Er werd veel aandacht besteed aan het creëren van de maskers, want wie weet zouden ze later op de dag van pas komen. Tijdens de lunch, die altijd wordt aangeboden door de BSO in de vakanties, hebben de kinderen flink gegeten en wel vier boterhammen genuttigd. Na deze goed gevulde lunch zijn we naar Bergeijk gegaan om de carnavalsoptocht te bekijken. Vervolgens hebben we een bezoek gebracht aan Sportstuif Valkenswaard, waar de kinderen de gelegenheid hadden om met nog meer leeftijdsgenootjes te spelen. Het was een vol programma voor deze eerste dag van de vakantie, met creatieve activiteiten, een smakelijke lunch en het bijwonen van de carnavalsoptocht.

 

Dinsdag 13 februari

Wat een geweldige dag was het vandaag! De energie en vrolijkheid van de nieuwe groep kinderen zorgden voor een onvergetelijke sfeer. Na het genieten van een smakelijk bordje fruit in de ochtend, zijn we samen aan de slag gegaan met het creëren van prachtige carnavalsmaskers. De creativiteit spatte ervan af, en het was hartverwarmend om te zien hoe elk kind zijn unieke stempel drukte op zijn eigen kunstwerk. Eenmaal klaar met het knutselen was het tijd voor een lekkere lunch met lekker belegde broodjes en een bekertje melk. En was het dan uiteindelijk tijd voor de ultieme test: het dragen van de zelfgemaakte maskers in publiek. De glunderende gezichten van de kinderen spraken boekdelen terwijl ze vol trots hun kunstwerken toonden. De kers op de taart was kijken van de carnavalsoptocht in het pittoreske Borkel. Wat een feestelijke parade was dat! Onze groep kinderen straalde in hun schitterende maskers, en de reacties van het publiek waren overweldigend positief.

 

Donderdag 15 februari

Wat een bruisende dag vol avontuur en plezier hebben we vandaag beleefd! Na een verkwikkend bord fruit zijn we de middag gestart met een levendige carnavalsbingo, waarbij vrolijke liedjes en gezelligheid de boventoon voerden. De kinderen genoten van het spel en lieten zich meeslepen door de feestelijke sfeer. Na de lunch stond er een spectaculair uitje op het programma: klimmen en klauteren in Ballorig. De kinderen waren niet te stuiten terwijl ze zich lieten gaan op de speeltoestellen, van glijbanen tot klimwanden. Het was een waar paradijs van speelplezier, en de opwinding was voelbaar. Na al die activiteiten was het tijd om terug te keren in de auto. De vermoeidheid van de dag viel te merken, en het was hartverwarmend om te zien hoe de kinderen zich comfortabel op de achterbank kropen en even een oogje dichtdeden tijdens de rit terug. Het is bijzonder hoe zo'n dag vol variatie en enthousiasme niet alleen het hart van de kinderen, maar ook van ons als begeleiders, vervult met vreugde.



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches