Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Casper van de Snepscheut

Bewegen is de sleutel tot plezier

Mijn naam is Casper van de Snepscheut, vestigingsmanager van Sportstuif Beek en Donk. Dagelijks ben ik aanwezig en actief om kinderen een leuke middag vol beweging en spel te verzorgen. 

Na het afronden van mijn opleiding Sport en Bewegingsleider had ik al op verschillende plekken gezien dat je kinderen maar 1 ding hoeft te geven en ze dat zonder uitleg of sturing direct plezier oplevert. Dat magische iets is een bal. Iets wat ik van kinds af aan zelf ook al fascinerend vond. Als vader wil ik hetzelfde als iedere andere ouder voor zijn/haar kinderen dat ze op een veilige, leuke, speelse en verantwoorde manier kunnen spelen en zichzelf ontwikkelen. Daar dragen wij als sportstuif iedere dag aan bij en is ook waarom ik zo graag doe wat ik doe! 

Tot snel

Ons team

Casper van de Snepscheut
Casper van de Snepscheut
Luc Seelen
Luc Seelen
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Beek en Donk
Heereindsestraat 10
5741 RB Beek en Donk

T 06-19245132
E info@sportstuif.nl