Mijn kinderen nemen regelmatig deel aan de activiteiten van Sportstuif Beek en Donk, en ze keren altijd vol vreugde terug. Het is geweldig om te zien hoe Sportstuif steeds weer creatieve en leuke sport- en spelactiviteiten bedenkt die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld creatieve waterspellen en lasergamen gehad!

Bij Sportstuif worden kinderen aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende sporten, waardoor ze kunnen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Wie weet, misschien ontdekken ze wel een nieuwe hobby! Wij komen hier zeker vaker na toe.

Rutger Rutger
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speeltuin, skippyballen race & de schoen zetten! Week 47 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 46. Waaronder naar de speeltuin, skippyballen race en de schoen zetten!

Maandag 21 november

Na een koud weekend is de maandag weer aangebroken. De eerste week dat wij de kinderen ophalen bij de school, heb jij onze Sportstuif auto al gezien? De weersvoorspellingen van deze week zijn niet al te best maar gelukkig zijn wij niet van suiker! Het was vandaag droog en dan gaan wij er lekker op uit. De speeltuin is een van onze favorieten, van de glijbaan, in de zandbak en wel 10 keer van de kabelbaan! Na veel lachen en spelen zijn we voor het donker weer terug naar onze BSO gegaan. Nog even spelen met de speelgoed dieren en dan is het tijd om naar huis te gaan.

Dinsdag 22 november

Ook bij Sportstuif Beek en Donk mogen kinderen de schoen zetten. Deze schoen gaan we eerst knutselen! Verven, stickers plakken en kleuren. Toen alles droog was, hebben we de schoen uitgeknipt en dat is nog best lastig. Maar van proberen kun je leren! Daarna hebben we de schoen in elkaar gevouwen en voilà! De schoen is klaar!

Toen het donker was hebben we de schoen met ons verlanglijstje en een heerlijke mandarijn voor sint en piet klaar gezet. We hebben nog een liedje gezongen en met de deur open gevraagd of sint en piet alsjeblieft ons schoentje wilde vullen.

 

Woensdag 23 november

Het is weer woensdag en dat betekend weer een activiteiten middag!! Deze week hadden we een skippyballen race, pingpong toernooi en XL-vier op een rij. Er werd de hele middag gestreden om de winst. De kinderen deden fanatiek mee!

Ondertussen is onze Pietenjacht nog steeds bezig! Er zijn al verschillende kinderen een goed gevulde goodiebag komen halen. Heb jij al een Sportstuif piet gevonden?

  

Donderdag 24 november

Joepie!! De schoen is gevuld! Sint en piet waren ons dinsdagavond vergeten… maar deze keer kwam het goed. De schoen zat vol met pepernoten een cadeautje en mandarijnenschil. De piet heeft in ieder geval heerlijk kunnen smullen. Aris heeft Dino kwartet in zijn schoen gekregen en die moesten we natuurlijk uittesten! Dat was een gezelschapsspellen middag bij BSO Sportstuif Beek en Donk!

Vrijdag 25 november

Het is weer kantoor vrijdag! Voor volgende week hebben wij toffe pietenspellen, pepernoten bakken en een paardenrace op het programma staan! Heb jij je al aangemeld voor de activiteitenmiddag aan komende woensdag?



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches