Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ozosnel race, pietenspellen & naar de dierenweide! Week 48 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 48. Waaronder ozosnel race, pietenspellen en naar de dierenweide!

Maandag 28 november

De week gaat weer beginnen! Deze week bij Sportstuif Beek en Donk staat vol met allerlei sinterklaas activiteiten. Toen we Aris uit school hadden gehaald, zijn we lekker fruit gaan eten. Er was een nieuw pakketje binnen gekomen en dat was…….. onze nieuwe speelmat! Die moest natuurlijk uitgetest worden! De auto’s racen van het politiebureau naar de luchthaven.

Hierna zijn we naar buiten gegaan en hebben we sinterklaas en piet gespeeld. En dat kan natuurlijk niet zonder ozosnel. We brachten alle cadeaus naar de schoorsteen zodat iedereen een cadeautje had.

  

Dinsdag 29 november

Het is weer dinsdag en vandaag staat de dierenweide op de planning. Op de weg van school naar huis staat er namelijk een hertenwijde, hier willen we wel eens een kijkje nemen. Er zijn herten, kippen, schapen en zelf struisvogels!

De wijde is niet heel erg groot en al gauw hebben we de meeste dieren van dichtbij gezien, maar niet getreurd… in de buurt zit namelijk nog een wijde! Onderweg luisteren we naar sinterklaasmuziek en bij aankomst zien we iets heel leuks, iemand is alle dieren aan het voeden. Bloemkool, spruitjes en sla, allemaal groene groentes. En wat nog leuker is, wij mogen helpen! De dieren komen heel dichtbij en eten zo uit je hand. Als het begint te schemeren gaan we terug naar de BSO wat een leuke dag!

 

Woensdag 1 december

Vanmiddag hadden we bij onze buitenschool schoolse opvang, allerlei pietenspellen gepland. Als eerste moesten de pieten laten zien of ze pepernoten konden bakken. We kwamen er al snel achter dat cake mix geen goede vervanger is voor pepernotenmix…… de pieten van Sportstuif moeten ook nog het een en ander leren…. Maar uiteindelijk kwam er wel een lekkere pepernotencake!

Hierna hebben we buiten de ozosnel race gedaan. Wie kan er het snelst over de daken rennen? Het ging er fanatiek aan toe!

Toen was het tijd voor pepernotenspellen. Wie stapelt de meeste pepernoten op elkaar? Kan jij met je handen op je rug een pepernoot van de tafel opeten? Wie gooit de pepernoot het dichtste bij het cadeautje? En we geven een chocolade munt door met een wasknijper in je mond! Het was een super gezellige activiteitenmiddag!

       

Donderdag 2 december

We zitten nog helemaal in het thema van sint en piet. Na het fruit en de beker ranja, hebben we eerst buiten gespeeld. We deden onder andere tikkertje. Zo alle energie is eruit! Dan is het tijd voor een creatief activiteit! We gaan sinterklaas knutselen van Play mais! 

 

Vrijdag 3 december

Deze vrijdag gebruiken wij om onze collega’s een handje te helpen. Andere Sportstuif locaties zijn ook druk bezig met pietengym. Vandaag mochten wij helpen in Deurne!

Fijn sinterklaasweekend allemaal!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches