Onze dochter is er nog maar net maar wat vind ze het geweldig bij jullie. Zo veel leuke dingen die jullie doen. Hemelrijk, binnen speeltuinen spelletjes die ze thuis nooit doen noem het maar op maar ook knutselen en samen spelen met andere kindjes. Elke keer als ik ze ophaal vraagt ze volgende week mag ik toch weer mama. Dat zegt genoeg. Toen we moeilijk zaten kwamen jullie met de juiste hulp en oplossingen dat gaf me zoveel rust en ben ik jullie erg dankbaar voor. Hee het team van sportstuif beek en Donk dikke duim voor jullie. Wees trots op hoe jullie het doen met veel enthousiasme en liefde voor de kindjes
Ga zo door!!!!!

Rachel Goetstouwers Rachel Goetstouwers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herstvakantie, sportmiddag, halloween night & speeltuin Helmond-west! Week 43

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 43. Waaronder sportmiddag, halloween night en speeltuin Helmond-west!

Maandag 24 oktober

Het is herfstvakantie!! En dat betekend dat de kinderen de hele dag welkom zijn om te komen spelen! Wij zijn geopend van 7:30 tot 18:30. Deze vakantie hebben we gave bewegingsspellen op het programma staan. Want bewegen is gezond!

Maandag zijn we de ochtend rustig begonnen. Wij zijn eerst gaan spelen met de plastic dieren. Toen het buiten licht was zijn we lekker buiten gaan spelen in onze speeltuin die naast Sparta’25 ligt. Hierna hebben we een parcours gemaakt van hoepels en pionnen. Van al dat bewegen krijg je honger en dorst. We hebben mandarijn gegeten en ranja gedronken.

Bij Sportstuif Asten organiseerde een sportmiddag. Hierbij kwamen allerlei verschillende spellen aanbod zoals kat en muis, superbal, XL twister, skippyballen race, bowlen, knotshockey, Archery tag en een springkussen! Kortom een sportieve middag bomvol verschillende technieken en gezelligheid!

Dinsdag 25 oktober

Het begon al een beetje te spoken bij Sportstuif Beek en Donk. Woensdag begon onze Halloween night dus hebben we dinsdag ochtend al verschillende spullen klaargezet. Aris was ons helpend handje. Meehelpen doet hij graag! We zijn naar de action gegaan om de laatste spullen te halen.

In de middag had Sportstuif een gymzaal afgehuurd waarin we apenkooi hebben gespeelt. We hebben de meest actieve apen gezien. De leid(st)er apen waren zo fanatiek mee aan het spelen dat we vergeten zijn om een paar toffe actie foto’s te maken… maarja tijd steken in de kinderen blijft het belangrijkste!

Woensdag 26 oktober

Het is eindelijk zover! Vandaag kwamen alle Monsters, griezels en heksen tot leven bij Sportstuif Beek en Donk. Ze zijn op de bezemsteel naar onze BSO gevlogen om hier verschillende Halloween activiteiten te doen.

Overdag hebben wij onze locatie versierd met griezelige Halloween decoratie.

In de avond was het dan zover…. We hebben eerst pompoen werpen gedaan met eigen gemaakte ringen van glow in the dark sticks. Toen zijn we skeletten gaan knutselen van wattenstaafjes en als laatste gingen we naar het heksenbos. In het heksenbos hingen verschillende plaatjes verstopt die de kinderen moesten vinden, als ze dit kaartje gevonden hadden, konden ze deze arceren op hun bingokaart. Maar pas op…… Er waren ook heksen aanwezig in het bos waardoor het zoeken extra spannend werd. Had je bingo? Dan kreeg je een spinnenkoekje. Het was een gezellige griezelavond!

Donderdag 27 oktober

We waren weer vroeg uit de veren. Het stoepkrijt werd meteen uit de kast gepakt en er werden verschillende creaties gemaakt. Het waaide buiten redelijk hard dus onze handen waren koud… brrrrr… tijd om binnen op te warmen met een kopje thee en een banaan.

Toen we het fruit ophadden, zijn we naar Sportstuif Helmond gegaan. Hier hebben we gezelschapsspellen gespeeld, boterham gegeten, gespeeld met spokenballonnen, spokentikkertje en naar speeltuin Helmond-west geweest.

Bij spokentikkertje is 1 iemand de tikker. Als de tikker jou tikt roept hij BOEEEE! Diegene die is getikt moet dan zo stil gaan staan als een mummie. De andere kinderen kunnen de mummie bevrijden door het kind 3 keer rond te draaien.

Bij spelen met de spokenballon was het de bedoeling om de ballon niet op de grond te laten vallen door met je handen tegen de ballon aan te tikken. Dit was een uitdaging want het waaide buiten best hard. Niet alle spokenballonnen hebben het overleefd….

De speeltuin in Helmond-west was fantastisch! Het is een grote speeltuin waar je verschillende gebieden hebt om in te spelen. Lekker klimmen klauteren en sensomotorisch ontdekken!

Vrijdag 28 oktober

Vandaag hebben we geen kinderen op onze locatie dus gebruiken wij de dag om alles achter de schermen weer klaar te maken voor volgende week! Fijn weekend!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches