Een superleuke BSO waarbij kinderen zich uit kunnen leven door middel van sportieve activiteiten! Enthousiast team die elke dag weer klaar staan voor zowel de kinderen als de ouders!

Jessica Jessica
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kleien, opblaasbare pannakooi & een winactie! Week 41

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 41. Waaronder kleien, opblaasbare pannakooi en een winactie!

Maandag 10 oktober

Een nieuwe week, een sportieve start! De ochtend begon met het 2 de deel van de cursus ‘Het Bewegend Kind’. We hebben geleerd waarom bewegen zo belangrijk is in de eerste 7 levensjaren. Hierna hadden we een praktijkles namelijk….. een beweeg les geven.  De test hebben we doorstaan en het certificaat is binnen! Woehoee!

De middag zijn we begonnen met fruit eten, van het fruit hebben we gezichtjes gemaakt om het fruitmoment aantrekkelijker te maken! De middag bleef het regenen dus hebben we ervoor gekozen om lekker te gaan kleien! Er was nieuw materiaal aanwezig om de mooiste figuren te maken. Ook onze nieuwe pingpong set hebben we uitgetest. We hebben het netje over een dichte biljardtafel gespannen en voilà! Het pingpong toernooi kon beginnen!

Dinsdag 11 oktober

Vandaag was het heerlijk weer! We hebben onze opblaasbare pannakooi opgezet. Lekker een partijtje voetbal met elkaar spelen. Buiten het plezier hebben is dit een activiteit wat de sociaal-emotionele ontwikkeling uitdaagt.  Het kunnen om gaan met winst of verlies. Je mag best fanatiek zijn, maar verliezen is niet erg.

Toen we de pannakooi gingen opruimen ontdekten we een libelle! Dit was zeer interessant de libelle bleef dicht bij ons en liet veel van zich zien. We kwamen erachter dat de libelle niet meer kon vliegen en 1 pootje miste. Wij hebben de libelle weert terug in de plantjes gezet zodat hij daar kon eten. De omgeving ontdekken in de buitenlucht!

Woensdag 12 oktober

Toen de kinderen uit school waren, hebben we eerst een boterham gegeten. Snel genoeg hierna stond de activiteiten middag op de planning! We hebben weer een gezellige en sportieve middag gehad. In de opblaasbare pannakooi werd er gestreden in de vorm van eer toernooi, de kinderen hebben kennis gemaakt met tennis en een wedstrijd tegen elkaar gespeeld. Bij Kanjam (een frisbee in een ton proberen te gooien) deden de kinderen ook goed mee. Er werd hard gejuicht als er een frisbee in de ton kwam. Zo leuk om te zien wat teamwork met de kinderen kan doen!

Tussen alle sportieve spellen in, zijn er ook veel regenwormen gevonden! Ze kregen allemaal een naam, het was een grote regenwormen familie. De wormen knuffelde elkaar maar er had er ook een gepoept…. Hier werd hard om gelachten!

Donderdag 13 oktober

Buiten alle onze sportieve activiteiten, hebben we ook creatieve activiteiten. Donderdag zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van de Halloween night. We verven de wc rollen en maken hier de griezeligste skeletten van. Heb jij je al ingeschreven voor de Halloween night? Nog niet? Doe dat dan snel via deze link! https://samenbijsportstuif.nl/halloween-night

Vrijdag 14 oktober

💚💙 WINACTIE BIDON 💚💙 

Doen jullie mee? Door heel Beek en Donk zijn 10 Sportstuif bidons verstopt. Ze liggen in de buurt van scholen, speeltuintjes en sportverenigingen.

Heb je er een gevonden? Kom dan op een woensdag tussen 14:00 en 16:00 naar Sparta'25 en dan krijg je een super leuk cadeautje!

De actie loopt tot dat alle bidons zijn gevonden! De komende dagen zullen er verschillende hints worden gegeven, dus blijf onze socials goed in de gaten houden!

Succes met zoeken van het weekend!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches