Wat een onwijs leuke BSO! Een plek waar kinderen na school heerlijk kunnen uitleven doormiddel van sport en spel. Een goed concept, uitgevoerd door enthousiaste medewerkers. Toppers!

Ruben Ruben
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wejump, Speeltuin, Monkeytown! Week 8 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 8, Wejump, Speeltuin, Monkeytown en nog veel meer!

Maanag 20 februari

Na een weekend vol met carnaval is het weer maandag! De eerste dag van de vakantie en we gaan er weer vol tegenaan. Vandaag zijn we bij locatie Helmond de Braak en staan er weer onwijs veel leuke dingen op het programma. In de vakantie wordt het eten voor de kinderen verzorgd door Sportstuif. Zo eten we eerst lekker fruit en groente en in de middag krijgen de kinderen lekkere boterhammen. Het is nog een verrassing voor de kinderen maar na het middag eten gaan we anderhalf uur springen in wejump! Wat was hel leuk, op de trampolines en in de schuimbak. Als we terugkomen op de BSO zijn de kinderen flink moe, iedereen kiest een lekkere stoel uit en dan gaan we Madagaskar kijken. Langzaam worden de kinderen opgehaald en we maken ons klaar voor de volgende dag.

 

Dinsdag 21 februari

Dag nummer 2 van de vakantie, ook vandaag gaan we weer met de kinderen naar Helmond de Braak. De meer zielen, de meer vreugde! Ook vandaag gaan we er weer een paar uurtjes op uit, we hebben namelijk een gymzaal gehuurd. De gymzaal meebouwen en spelen maar! Ook hebben we de springkussen meegenomen. De kinderen kunnen klimmen in de wandrekken en op de kasten, zwaaien in de touwen, turnen op de matjes en springen op de springkussen. Na de gymzaal hebben nog eventjes de tijd om langs de speeltuin te gaan, van de glijbaan en op de schommel. Eenmaal terug op de BSO worden de kinderen opgehaald en wat zullen ze lekker slapen vannacht.

 


Woensdag 22 januari

Vandaag zijn er geen kinderen op de BSO, dat betekend dat er veel tijd is voor marketing. Elke woensdagmiddag in maart hebben we een activiteit gepland, bijvoorbeeld achery tag, XL twister en springkussens! Wil je hier nou ook aan meedoen? Neem dat gauw een kijkje op https://samenbijsportstuif.nl/beek-en-donk en schrijf je in!



Donderdag 23 januari

Het is slecht weer vandaag maar daar maken we ons niet druk om! In de ochtend eten we eerst lekker fruit en daarna staat monkeytown op de planning. In de Sportstuif auto zitten we lekker droog en zetten we een leuk muziekje aan. Lekker meezingen en een paar nummers later zijn we er al! Hier kunnen we ons goed vermaken, spullen weg en de kinderen vliegen het speelparadijs in. Na een paar uurtjes zijn we heel erg moe van al het spelen en is het toch maar tijd om terug te gaan.

 

Vrijdag 24 januari

De laatste dag van de vakantie! Ook vandaag besteden we extra aandacht aan markting. Wist je bijvoorbeeld dat komende week de laatste week is dat je de carnavalsspeurtocht kan lopen? Doe het snel want je kan te gekke prijzen winnen! En ohja! Vergeet je je niet in te schrijven voor de woensdagmiddagactiviteiten in maart? Het belooft veel leuks te worden, zien we je dan?



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches